USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заступник губернатора пропонує написати до прокуратури заяву на свого підлеглого

27 Липня 2009 15:22
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук відмовив у допомозі лучанці, яка просила поліпшення житлових умов, оскільки питання – не в компетенції ОДА. Про це 27 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Після того, як мешканка будинку на проспекті Відродження, 51 Галина Марцинюк звернулася до Кабміну із проханням посприяти їй у вирішенні житлової проблеми, вона отримала відповідь від заступника голови обласної державної адміністрації Святослава Кравчука. Як вказано у листі, задовольнити прохання панів Марцинюк і надати житло більшої площі в гуртожитку ОДА не може.
 
«Гуртожиток по вул. Відродження,51 рішенням Волинської обласної ради від 03.11.2006 № 6/16 переданий у власність територіальної громади Луцька. …Рішенням Луцької міської ради від 05.03.2008 № 29/73 гуртожиток переданий з балансу училища культури і мистецтв на баланс будинкового комітету «Культура». Відповідно до вищенаведеного питання надання Вам іншої кімнати більшої площі в цьому гуртожитку або надання іншої кімнати в додаток до тої, в якій проживаєте, знаходиться у компетенції  власників згаданих вище об’єктів та їх балансоутримувачів» - зазначено у листі Святослава Кравчука.
 
Нагадаємо, що під час особистого прийому 1 квітня пан Кравчук обіцяв Галині Марцинюк «вирішити це питання».
 
Коментуючи звинувачення, висунуті Галиною Марцинюк та її сином проти начальника обласного  управління культури і туризму Володимира Лисюка, який, з їх слів, «цинічно ігнорував» звернення  про поліпшення житлових умов, водночас протягом чотирьох років сприяв поліпшенню житлових умов 61 сім’ї і навіть вселив до гуртожитку доньку з родиною, Святослав Кравчук відповів, що «порушень чинного законодавства у діях начальника управління культури і туризму обласної державної адміністрації В.Л. Лисюка не встановлено».
 
«Якщо вважаєте, що В.Л.Лисюк порушив закон, то вправі звернутися до органів прокуратури з відповідною заявою. Можете відстоювати справедливість і оскаржувати в суді дії чи бездіяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб» - порадив у листі заступник волинського губернатора.
 
Нагадаємо, що ось уже дев’яту добу під стінами міськради голодує син Галини Марцинюк Сергій Сулима.
 
Як розповіла завідувач сектору приватизації житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Зиновія Сичевська, перелік мешканців будинку на проспекті Відродження, 51 з підписами про згоду з закріпленою за ними житловою площею виконком міської радим затвердив ще 9 квітня 2009 року. «Там є і підпис мешканців кімнати № 50 – Галини Марцинюк та її сина Сергія Сулими», – зазначила пані Сичевська. Також чиновниця додала, що у приватній розмові з нею Галина Марцинюк у всьому звинувачувала Володимира Лисюка, і казала, ніби вважає, що міська влада тут «ні при чому».
 
Також пані Сичевська зауважила, що Сергій Сулима став на загальну квартирну чергу лише у квітні 2009 року, і наразі перебуває в ній лише на  8578-му місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Липня 2009 14:48
під час особистого прийому 1 квітня пан Кравчук обіцяв...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus