USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Заступник луцького керманича «добре подумав» і залишився на посаді

18 Серпня 2009 09:49

Луцький градоначальник Богдан Шиба прокоментував чутки про написання заяви про звільнення його заступником Владиславом Стемковським. Про це 18 серпня йшлося під час щовівторкової прес-конференції очільника Луцька, – інформує репортер «Волинських Новин».
Пан Шиба, відповідаючи на запитання журналістів, на якому етапі наразі ситуація із написанням заяви, зауважив, що «воно закінчилося на тому етапі, на якому почалося». «Він (Владислав Стемковський – «ВН») написав заяву, я порадив йому добре подумати. Він добре подумав і на наступний день продовжив роботу», – додав керманич обласного центру Волині.
Луцький мер зазначив, що на таких посадах, як у пана Стемковського, узагалі нелегко працювати, адже щодня з’являються різноманітні проблеми. Також ця робота є психологічно складною. А поява різних думок щодо тої чи іншої проблеми спричиняє жорсткі дискусії.
Очільник Луцька зауважив, що причиною написання заяви про звільнення стали дискусії через тарифи на житлово-комунальні послуги. А ситуацію загалом луцький градоначальник назвав робочими моментами між керівником та підлеглим.
Також Луцький міський голова прокоментував і чутки із приводу написання заяви про звільнення і керманичем КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Іваном Кубіцьким. Пан Шиба зауважив, що «не чув» такої інформації, але такі чутки не є правдивими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 10:51
Звичайно, набрав же в кредит;)))у лучан машин, мобілок, хатину будує, знову ж таки бізнес може гавкнути, а так хочеться більше і швидше грошенят до виборів зрубати, а то копняка дадуть за його "роботу". Та де ж він таке хлібне місце знайде і хто його вибере, разом із Савчуком-дерибанщиком?
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 11:36
це черговий спектакль від [вирізано - політична цезура] - не витримав бідненький начальник жкг роботи))) пішов, але героїчно вирішив продовжувати тяжкий шлях, долати проблеми! хто ж тепер скаже, шо стемковський держиться за посаду? вже є вагомий аргумент...
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 15:11
там не все так просто, Стем дуже багато знає про Шибу, і мер все зробить щоб не відпустити Владіка, а той боягуз на прямий конфлік не піде
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 16:39
Щоб там не говорили Стемковський дуже багато зробив як на своїй посаді, так і в якості керівника штабу Шиби. Таких людей не можна відпускати..
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 17:44
Всегда балдею, глядя на тупо-умную физиономию Стемковского. Какой глава - такие и замы.
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 18:37
та якшо так взяти, то Шиба взагалы ныхто без Стемковського
Анонім Показати IP 19 Серпня 2009 09:20
Якщо Стемковський такий цінний кадр, то чого не пішов? А тому що він без посади ніхто, а шлейф так званої діяльності тягнеться і народ знає своїх хероїв і на виборах цьому кадру нічого не світить. Ну, завалить він Шибу, то всі будуть знати, що він зрадник і з ним справи вести не можна.
Анонім Показати IP 20 Серпня 2009 10:39
вчора у робочий час (17.50)він сидів за столиками біля колишнього магазину "екран" і дещо пив
Бдительному аноніму Показати IP 20 Серпня 2009 19:37
А робочий час не до 17:00? До речі, а коли він вчора [вирізано - цензура], не маєте інформації? Це дуже важливо!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus