USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Заступника директора заводу «Мотор» судять за злісну непокору поліції

12 Січня 2017 23:03
Судове засідання у справі заступника директора авіаремонтного заводу «Мотор» Володимира Заяця, якого затримали п’яним за кермом відбулося у четвер, 12 січня, у Луцькому міськрайонному суді.

Судять чоловіка за злісну непокору працівникам патрульної поліції. Під час розгляду справи суд допитав свідків.

Про це йдеться в сюжеті Громадського.Волинь.

Нагадаємо, заступника директора луцького авіаремонтного заводу «Мотор» Володимира Заяця патрульні поліцейські 16 листопада впіймали п’яним за кермом, коли він виїжджав з воріт підприємства. Повертаючи на вулицю Ківерцівську, водій зачепив припаркований біля дороги автомобіль.

Зі слів свідків, Володимир Заяць, перебуваючи у нетверезому стані за кермом, зачепив припаркований біля дороги автомобіль. Коли він зупинився і вийшов з авто, то почав говорити, що за кермом був не він, а інша людина. Проте, вона вже пішла. Від чоловіка було чути різкий запах алкоголю, проте проходити тест на алкогольне сп’яніння він відмовився. В наркодиспансері він також відмовився проходити огляд. Тому його відвезли до міськвідділу, аби з’ясувати усі обставини ДТП.

«Не реагував на неодноразові вмовляння проїхати в міськвідділ, після чого ми вдягнули йому кайданки і доставили в міськвідділ», – зазначив патрульний поліцейський Станіслав Шевчук.

Наступне судове засідання відбудеться 26 січня о 9.30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кальян Показати IP 13 Січня 2017 18:21
Третє судове засідання,Не забагато?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus