USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Заступнику ветлікаря Волині пригрозили звільненням через граматику

5 Травня 2014 10:22
Голова Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт зняв з розгляду порядку денного оперативної наради сьогодні, 5 травня, питання про недопущення занесення на територію області захворювання тварин та людей сказом.

З його слів, доповідач - заступник начальника головного управління ветеринарної медицини в області Анатолій Тимофіюк, - недостатньо підготувався до наради. Мовляв, він написав нісенітницю, а не доповідь. Якщо таке повториться – голова облдержадміністрації пригрозив йому звільненням.

«Ви хоч читаєте те, що пишете і подаєте до облдержадміністрації? Якщо подібне повториться – постане питання про зняття вас із займаної посади. Пора відходити від такої практики, треба документи готувати належним чином, а не тільки ставити підпис», - зазначив він.

Згодом голова ОДА прокоментував свої слова. Так, він переконує, що в доповіді, яку йому надіслали, є чимало помилок, неузгоджених відмінків тощо.

«Документи мають відповідати вимогам діловодства. А подавати такі документи з помилками – це неповага до облдержадміністрації», - вважає він.

Нагадаємо, до того, як Григорій Пустовіт очолив Волинську ОДА, він займав посаду секретаря Луцької міськради, де відповідав, зокрема, й за документообіг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
І_І Показати IP 5 Травня 2014 11:26
А що ще Пустовіт може?:) Він навіть на нараду приходить і з людьми що там є не вітається!!! Ганьба!!!
Анонім Показати IP 5 Травня 2014 12:04
без бумажки ты букашка, а с бумажкой - человек)))
валерій Показати IP 5 Травня 2014 13:07
От тобі і на! Працював при попередній владі. Зарас очолив ОДА!!!! І за що ж робили майдан та вгробили стільки людей. І гроблять дальше!!!
Анонім Показати IP 5 Травня 2014 14:11
Пустовіту більше немає чим зайнятись? В нього з головою все в порядку? Ну можна вже не чіплятись до неузгоджених відмінків, особливо в такий час. Проблем в країні не вистачає крім неузгоджених відмінків чи що??
леся Показати IP 5 Травня 2014 15:43
Замполіт є замполіт... це діагноз.
ВІН Показати IP 5 Травня 2014 15:57
гріша вчись далі у бориса - він вникав у суть написаного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus