USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Засудили молодика, який у Луцьку кинув яйцем у Коморовського

4 Грудня 2015 14:22
Українець, який у липні 2013 року в Луцьку кинув куряче яйце в тодішнього президента Польщі Боронислава Коморовського, був засуджений до 6 місяців позбавлення волі з перенесенням виконання вироку на 2 роки і сплаті 2 тисяч злотих штрафу.

Таке рішення ухвалив Окружний суд Варшави, - передає Апостроф.

Варто відзначити, що сам Іван С. не приїхав до Варшави з України, суд визнав його присутність необов'язковим.

Відзначається, що в заключній промові польський прокурор попросила для обвинуваченого покарання у вигляді 4 місяці позбавлення волі з перенесенням вироку на 2 роки та сплату 2 тис. злотих штрафу, а також публікації вибачень за свій рахунок у двох польських виданнях.

Нагадаємо, інцидент стався під час візиту Коморовського для вшанування 70-ї річниці Волинської трагедії. Після атаки на польського лідера охорона Коморовського відразу затримала чоловіка і передала правоохоронцям.

Український суд на рік умовно засудив громадянина С. Сам обвинувачений зізнався у скоєному. Він стверджував, що хотів висловити свій протест проти поширеної в польських ЗМІ думки, що «Волинська трагедія була геноцидом виключно польського народу, адже постраждали також українці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
читач Показати IP 4 Грудня 2015 14:31
правильно....бо якщо кожен пр*дурок буде таким чином висловлювати свою позицію то станемо жити як у первіснообщинному ладі
Анонім до читач Показати IP 4 Грудня 2015 17:23
А почему его судил польский, а не украинский суд? Не по той ли причине, что Польша, в отличие от Украины, - уважающее себя государство?
пп Показати IP 4 Грудня 2015 15:21
а коли в яника таким же смертоносним предметом кинули, то було ржачно, да. а хлопець був герой. люблю, коли раптом так починають говорити про законність і прагнення до порядку.
Галина Показати IP 5 Грудня 2015 02:14
ТАК судили ж його в двох країнах.Має два строки
Віктор Показати IP 5 Грудня 2015 08:32
Ваню на примусові роботи в курник, щоб знав ціну яєць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus