USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Засудили волинянина, який давав хабар митникам

16 Березня 2017 12:50
Волинянина засудили за надання неправомірної вигоди митникам працівникам митного поста "Піща" неправомірної вигоди за нестворення штучних перешкод при ввезенні автомобілів з іноземною реєстрацією.

Прокуратура Волинської області забезпечила підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні про надання мешканцем смт. Шацьк неправомірної вигоди працівникам митного поста "Піща", повідомили у прес-службі прокуратури області.

Установлено, що чоловік упродовж листопада 2016 - лютого 2017 року надав митникам майже 10 тис. грн. неправомірної вигоди за нестворення штучних перешкод при переміщенні на митну територію України тимчасово ввезених транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Суд, визнавши волинянина винним у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України, затвердив укладену між прокурором та обвинуваченим угоду про визнання винуватості, однією з умов якої було надання викривальних показань щодо працівників митниці, які одержали неправомірну вигоду, і досудове розслідування стосовно яких прокуратура Волині продовжує здійснювати, та призначив йому узгоджену сторонами угоди міру покарання у виді штрафу в розмірі 12 750 грн.

Раніше повідомлялося, що на митному посту «Піща» Волинської митниці ДФС викрито посадовців, які систематично одержували неправомірну вигоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
обуреня Показати IP 16 Березня 2017 21:42
бядь шо робитьця .засудили дав хабаря .ви поїздіть подивітьця як ті митники живуть .не то можу показати в луцьку по 15 квартир мають то вони не садать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus