USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Засудили волинянина, який стріляв у родича

3 Червня 2016 12:59
Луцький міськрайонний суд визнав винним у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень 36-річного мешканця села Зміїнець, який у січні цього року під час сварки в стані алкогольного сп’яніння з мисливської рушниці вистрілив у свого швагра. Йому призначили покарання позбавленням волі на строк 6 років і 6 місяців. Окрім того, суд зобов’язав стягнути з винуватця на користь потерпілого 74 тисячі гривень за завдану майнову шкоду та 150 тисяч гривень – моральну шкоду.

Нагадаємо, 15 січня ввечері, в селі Зміїнець Луцького району 36-річний місцевий мешканець вистрелив з мисливської рушниці в свого швагра й втік. Потерпілого, 39-річного місцевого мешканця, з діагнозом вогнепальне поранення в ділянку черевної порожнини доставили в реанімаційне відділення Луцької міської клінічної лікарні.

Поліцейські менше ніж за дві години затримали злочинця. Встановили, що він був у стані алкогольного сп’яніння і стріляв з гладкоствольної мисливської рушниці свого батька. Зброю він дістав із сейфа в гаражі. Знаряддя злочину поліція вилучила та направила на дослідження у Волинський експертно-криміналістичний центр МВС України.

Луцький міськрайонний суд у Волинській області визнав обвинуваченого винним у інкримінованому злочині та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 6 років і 6 місяців. Окрім того, суд задовольнив цивільний позов потерпілого щодо стягнення майнової та моральної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus