USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали вбивцю, який перебував у розшуку

11 Грудня 2014 13:23
На дільниці обслуговування в поле зору дільничного інспектора міліції ковельського міськвідділу внутрішніх справ потрапив легковий автомобіль із номерними знаками іншого регіону. При цьому водій та пасажири помітно нервували, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Така поведінка насторожила правоохоронця, тож під час перевірки документів з’ясувалося, що лише водій та один із пасажирів мали документи, які засвідчують особу. Аби з’ясувати всі обставини, шістьох осіб запросили до міськвідділу.

У цей же час на лінію «102» надійшов дзвінок від жительки селища Люблинець про крадіжку. Заявниця повідомила, що невідомі особи зайшли в квартиру та викрали з коридору її жіночу сумку з особистими речами.

Усі перераховані заявницею речі та низку інших предметів правоохоронці вилучили у пасажирок вищевказаного автомобіля та у салоні машини, в спеціально облаштованому сховку.

Під час спілкування з міліціонерами двоє пасажирок плутались у своїх іменах, однак працівники карного розшуку таки ідентифікували осіб. Усі вони – жителі Закарпатської області. При цьому двоє 18-річних зловмисниць обґрунтовано підозрюються у вчиненні вказаної крадіжки та низки аналогічних злочинів на території області.

Більше того: у компанії виявили 26-річного молодика, який перебував у розшуку за скоєння вбивства, незаконного заволодіння транспортного засобу і крадіжки на території Тернопільської області.

Двох спритниць у порядку статті 208 КПК України помістили в ізолятор тимчасового тримання (згодом їм обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою), а молодого чоловіка правоохоронці доставили у Тернопіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
нічого особливого Показати IP 11 Грудня 2014 15:34
Цигани-гастролери.
Мако Показати IP 11 Грудня 2014 16:21
молодцы! Инспектору - премию.
вундер до мако Показати IP 11 Грудня 2014 18:52
премію начальнику міліції який : ПРИЙНЯВ НА РОБОТУ УЧАСТКОВОГО , ВИХОВАВ , ВСЬГО НАВЧИВ , ДОВІРИВ ДІЛЬНИЦЮ ............ так і буде
дільничний до вундер до мако Показати IP 11 Грудня 2014 19:28
мені дадуть 300 гривень, а начальнику 3000!
начальник міліції до Показати IP 11 Грудня 2014 21:16
Якщо тобі дам 300 то перед тим відрахую 700 , а так гривень 30 в самий раз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus