USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Засудили вбивцю вагітної жінки

11 Липня 2011 12:43
Волинський апеляційний суд ухвалив рішення засудити до 9-ти років позбавлення волі мешканця Ковеля Богдана Н., який убив вагітну дружину.

Про це повідомили 11липня у ВГЗ УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, наприкінці 2010 року до чергової частини Ковельського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення лікаря про те, що з невідомих причин раптово померла Ольга Н. 1981 року народження, яка на час смерті перебувала на 25-му тижні вагітності.

Судово-медична експертиза встановила, що смерть жінки настала внаслідок масивного внутрішнього крововиливу, травматичного розриву селезінки та закритої тупої травми живота.

Правоохоронці встановили, що травми жінці наніс її чоловік.

Хоча сім’ю характеризували як нормальну. Богдан та Ольга жили у шлюбі понад шість років, виховували шестирічну доньку Оксану.

Проживали разом із матір’ю дружини і все у них ніби було добре. Лише Богдан полюбляв випити з колегами по роботі та частенько повертався додому нетверезий.
Того вечора Ольга пішла в гості до сестри чоловіка, з якою вони були у хороших стосунках та часто спілкувались. Богдан повернувся з роботи, як завжди, захмелілий.

Коли теща сказала, що дружина – в гостях, чоловік направився туди ж. Пояснив – аби дружина не йшла увечері вулицями міста сама.

Погостювавши, подружжя вирушило додому. Тоді чоловік дорікнув дружині, що вона вживала алкоголь, будучи вагітною. Жінка на його дорікання вирішила не зважати, і Богдан, не витримавши такого ставлення, накинувся на неї з кулаками.

Дружині стало погано, вона впала на землю. Чоловік зняв свою куртку і підклав під Ольгу, а сам вирішив викликати таксі, щоб відвезти непритомну жінку додому. Але дивну пару таксист везти відмовився.
Вибору не було, і чоловік зателефонував до сестри, розповівши, що Ользі стало погано. Сестра Марія з чоловіком прибігли на місце бійки та викликали таксі самі.

Чоловіки внесли Ольгу до квартири і зауважили, що вона дуже повільно дихає. А невдовзі й зовсім перестала.

Викликали бригаду швидкої допомоги, проте, на жаль, медики, зробивши штучне дихання, ін’єкції та непрямий масаж серця, врятувати жінку не змогли.

Експертиза встановила, що у вагітної жінки – велика внутрішньочеревна кровотеча, розрив селезінки й інші важкі тілесні ушкодження.

Працівники органів внутрішніх справ встановили, що тілесні ушкодження померлій спричинив її чоловік.

Проти Богдана Н. 1981 року народження порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 121 ч.2 ККУ - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

Покази у суді чоловік давав суперечливі, хоча встановлені в ході досудового розслідування докази вказували на його вину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
саня Показати IP 12 Липня 2011 00:03
Мало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus