USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Засудили волинянина, який зарізав товариша по чарці

18 Березня 2011 09:27
Мешканцю Маневич, що на Волині, 44-річному Марату Казбекову, який у грудні 2010 року убив чоловіка, суд виніс вирок: 10 років позбавлення волі.
Вирок винесено відповідно до частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Державне обвинувачення у цій справі підтримував перший заступник прокурора області Володимир Веселуха, – повідомили у прес-службі прокуратури Волині.
Досудовим слідством встановлено, що 24 грудня 2010 року після тривалого спільного розпивання спиртного Марат Казбеков втрутився у конфлікт, який виник між двома його друзями по чарці – братами Андрієм та Валерієм С.
Отримавши в процесі шарпанини удар у голову від Андрія, чоловік вихопив з кишені куртки ніж та вдарив ним у груди свого «кривдника».
У результаті крововтрати, спричиненої проникаючим колото-різаним пораненням лівої половини грудної клітки з пошкодженням лівої легені, правого шлуночка серця та основи стовбура легеневої артерії, той помер на місці.
За трагічним збігом обставин, знаряддя убивства – мисливський ніж – убивці за кілька годин до вчинення злочину купив брат убитого.
«Зважаючи на те, що обвинувачуваний вчинив особливо тяжкий злочин, до того ж у стані алкогольного сп’яніння, сторона обвинувачення просила призначити йому покарання у вигляді 12 років позбавлення волі», – повідомив Володимир Веселуха.
За словами прокурора, хоч зловмисник щиро розкаявся, вину свою визнав і добровільно відшкодував заподіяну шкоду.
«Зауважу, що вчинення цього злочину не в останню чергу спричинено тим, що Марат Казбеков ніде не працював і зловживав спиртним, – каже Веселуха. – На жаль, це дуже «типовий» для нашого часу злочин. У стані алкогольного сп’яніння у минулому році на Волині скоєно кожне друге убивство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus