USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Засуджених на Волині ознайомили з життям Лесі Українки. ФОТО

14 Червня 2013 14:25
Чотирьох засуджених Ковельської виховної колонії звозили в літературно-меморіальний музей Лесі Українки, що у Колодяжному.

Про це повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.

Так, виїзд 4 засуджених Ковельської виховної колонії в літературно-меморіальний музей Лесі Українки, що у Колодяжному, відбувся 14 червня за сприянням заступника голови райдержадміністрації, голови спостережної комісії Андрія Мигулі та заступника начальника Ковельської виховної колонії із соціально-виховної і психологічної роботи Юрія Філаретова.

Завідувачка літературно-меморіальним музеєм Лесі Українки села Колодяжне Віра Комзюк для неповнолітніх-засуджених провела екскурсію, в ході якої ознайомила з життям та творчістю поетеси. Громадський діяч, поет та журналіст Анатолій Семенюк розповів про важливі людські чесноти, а також любов до України, поваги до батьків, закликав бути активними членами суспільства та вручив збірки своїх творів.

Під час заходу з вихованцями колонії заступник голови райдержадміністрації, голова спостережної комісії Андрій Мигуля та головний спеціаліст з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату райдержадміністрації, секретар спостережної комісії Сергієм Мацюком провели профілактичні бесіди.

Члени спостережної комісії старалися донести вихованцям думку проте, що вони є повноцінними членами суспільства і зобов’язані долучатися до подальшої суспільно-корисної праці з метою створення належних умов життя як для себе так і для своїх родин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова Показати IP 14 Червня 2013 22:49
"Засуджених на Волині ознайомили з життям Лесі Українки" - з інтимним? новина брєд!!!
Коментатор Показати IP 14 Червня 2013 23:11
А що раніше вони взагалі нічого не знали про життя Лесі Українки? В школі її твори перестали вивчати? Чи це для нас "прозвітували" про проведену роботу із неповнолітніми? Так їх ще можна у музей волинської ікони завезти... Теж буде сенсаційна новина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus