USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Затримали грабіжника, який поблизу одного із торгових центрів Луцька обікрав чоловіка

30 Березня 2022 12:36
У Луцьку по гарячих слідах за скоєння грабежу поліцейські затримали мешканця Камінь-Каширського району.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Близько 14 години, учора, до поліції звернувся 52-річний мешканець Луцького району й повідомив, що невідома особа відкрито заволоділа його гаманцем із грошима та банківськими картками. Подія трапилась поблизу одного із торгових центрів Луцька.

Завдяки оперативному зверненню слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції вже за декілька хвилин були на місці події. Правоохоронці негайно переглянули камери відеоспостереження та склали портрет зловмисника. Його затримали, обстежуючи прилеглу територію, грабіжник вже встиг переодягнутися та намагався ввести в оману поліцейських.

Під час спілкування з правоохоронцями він все ж зізнався у скоєному та розповів, де знаходяться викрадені речі. Окрім того, встановлено, що правопорушник причетний до скоєння декількох крадіжок телефонів, пристрої вилучено.

Відомості зареєстровано за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus