USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Затримали нетверезу лучанку, яка била малолітнього сина

20 Червня 2017 09:51
Близько 1 години ночі отримали виклик з проспекту Соборності, що нетвереза жінка (на фото) б’є малолітнього сина. Охоронці порядку прибули на місце події та затримали неадекватну особу. При затриманні вона чинила злісну непокору, вживала нецензурні вислови на адресу правоохоронців, чіплялась за формений одяг, інформують у прес-службі Патрульної поліції Луцька.

Дитину відібрали небайдужі громадяни ще до приїзду полісменів та передали бабусі.

Навіть у міськвідділку затримана продовжувала свою неадекватну поведінку. Відтак, отримала 2 протоколи: за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП) та за злісну непокору (ст. 185 КУпАП).



Окрім того, у ніч на 20 червня патрульні отримали повідомлення від лікаря швидкої допомоги: бригада медиків прибула на виклик до пенсіонерки на вулиці Ковельській, але їм ніхто не відчиняв, а з квартири долинали незрозумілі звуки.

Патрульні поліцейські через вікно пробрались у квартиру, де виявили на підлозі жінку поважного віку. Медикам відчинили двері, і ті надали необхідну допомогу 80-річній громадянці. Про випадок повідомили сина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Щербик Юрій Показати IP 20 Червня 2017 10:48
Найшвидша з дерев – береза, Росте, як сусідські діти. Їх матір, на жаль, зустріти Не можу ніяк тверезу... З берези вже й сік беру я – Жаль, діти в сльозах частіше. Людина їм найрідніша Не бачить їх і не чує. 16.07.13. Ю. Щербик. Зі збірки "На лінії невидимих фронтів"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus