USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Затримали суддю, який стріляв у слідчих. ВІДЕО

31 Березня 2016 20:37
Суддю-хабарника, який відкрив вогонь по слідчих під час обшуку, затримали.

Про це повідомляє прес–служба НАБУ.

Національне антикорупційне бюро України затримало суддю Малиновського районного суду Одеси, якого піймали на отриманні хабара у розмірі 500 тисяч гривень. Згоду на затримання та арешт даної особи надала Верховна Рада України. За постанову щодо затримання та арешту проголосували 255 та 247 депутатів відповідно.

Наразі детективи НАБУ спільно з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України готують клопотання до суду про обрання щодо судді запобіжного заходу. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового затримання. Слідчі дії тривають.



Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини видання раніше, суддя–хабарник Олексій Буран під час обшуку стріляв у слідчих, а не в себе. 29 березня під час проведення обшуку працівниками НАБУ та Національної поліції суддя Малиновського районного суду м. Одеса почав чинити опір, застосувавши вогнепальну зброю. Після того він зник із місця проведення слідчих дій. Судді повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч.4 ст. 368 Кримінального Кодексу України (одержання неправомірної вигоди).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шопот Показати IP 1 Квітня 2016 00:13
Аж вити хочеться...
Сераховичі Показати IP 1 Квітня 2016 17:15
І на цьому закінчиться боротьба з корупцією. люстрація і всяка інша" ілюстрація"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus