USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вбивство Ноздровської: суд відправив підозрюваного до СІЗО

9 Січня 2018 19:42
Вишгородський райсуд Київської області обрав підозрюваному у вбивстві юриста Ірини Ноздровської Юрію Россошанському запобіжний захід - 60 діб тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Відповідне рішення у вівторок оголосив суддя Олексій Рудюк, повідомляє Укрінформ.

“Суд ухвалив клопотання задовольнити. Застосувати щодо Россошанського запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення можливості внесення застави”, - сказав Рудюк.

Суддя додав, що ухвала може бути оскаржена впродовж 5 днів.

Обвинувачення просило для підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської

Юрія Россошанського саме такого запобіжного заходу, аргументуючи це тим, що підозрюваний може погрожувати свідкам, перешкоджати слідству, чи то знищувати докази у справі.

Сам підозрюваний просив обрати йому запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, наполягаючи на тому, що, за його словами, сприяв слідству та ніяким чином не перешкоджав проведенню слідчих дій.

Разом з тим Россошанський у відповідь на запитання судді заявив, що на нього не вчинялося жодного тиску, але обійшов питання, чи добровільно він визнав висунуту йому підозру. На аналогічне запитання адвоката родини Ноздровських він відповідати відмовився, аргументуючи це тим, що "той адвокат із моєї сім'ї багато крові випив". Також Росошанський заявляв у суді про, те, що в бік його родини лунали "численні погрози", й навіть якісь люди, нібито, погрожували "спалити цілий мікрорайон", в якому знаходиться помешкання Россошанських.

Водночас за словами прокурора, сам Россошанський під час допиту зізнався, що деякі речі, які могли стати доказами у справі, він вже знищив.

Раніше повідомлялося, що 8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської. Йому оголосили про підозру.

У поліції не назвали імені затриманого. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк лише підтвердив, що це близький родич Дмитра Россошанського, засудженого за те, що 30 вересня 2015 року в селі Демидів він збив на смерть сестру Ноздровської Світлану Сапатинську.

Проте згодом стало відомо, що затриманим є Юрій Россошанський - батько Дмитра Россошанського.

Як відомо, 1 січня 2018 року у Вишгородському районі Київської області було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровської. Відомо, що раніше вона займалася справою про загибель своєї сестри, яку збив племінник на той момент голови суду Вишгородського району - Дмитро Россошанський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus