USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Затримали водія, який збив велосипедиста і втік

9 Грудня 2014 09:55
Затримали водія, який збив велосипедиста і намагався уникнути відповідальності. Після зіткнення, щоб приховати сліди злочину, винуватець автопригоди, забравши із собою постраждалого та велосипед, зник із місця події. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Інспектори взводу із забезпечення супроводження, здійснюючи нагляд за дорожнім рухом, звернули увагу на транспортний засіб, який мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Трапилося це близько 2-ї години ночі в селі Озеро Ківерцівського району, де автомобіль «ВАЗ 2106» під керуванням 26-річного мешканця Маневицького району зупинили правоохоронці. Під час перевірки документів та огляду транспортного засобу на задньому сидінні інспектори помітили невідомого громадянина із травмою голови.

На місце події правоохоронці викликали лікарів, а також слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин.

Згодом з’ясувалося, що близько 1-ї години ночі в селищі Колки, поблизу АЗС, водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», допустив наїзд на велосипедиста та, забравши з собою постраждалого і його двоколісний транспорт, поспішно залишив місце пригоди. Велосипед із механічними пошкодженнями пізніше виявили в Ківерцівському районі.

Наразі слідство з’ясовує, чому водій після зіткнення намагався вивезти потерпілого з місця автопригоди, не надавши необхідної допомоги та не викликавши лікарів. Завдяки пильності працівників Державтоінспекції винуватцю ДТП не вдасться уникнути відповідальності за скоєну дорожньо-транспортну пригоду.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Триває досудове слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Трус и подлец Показати IP 9 Грудня 2014 11:36
Бензопилу і гладкоствол він полюбе взяв бо зранку заготовляв дрова і боявся нападу грізлі. А пораненого він в лікарню віз... Палюбому!. І велосипед в ремонт
Богдан Показати IP 9 Грудня 2014 14:31
А знайденого чоловіка без руки і голови знайшли на Красному випадково не після цього випадку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus