USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали волинянина, який втік з колонії

8 Квітня 2015 13:06
Втікача з Копичинської колонії Тернопільщини затримали на Волині. Про це повідомили у прес-службі тернопільської обласної міліції.

Декілька тижнів працівники міліції та Копичинської колонії розшукували 22-річного втікача й таки затримали його аж на Волині.

Нагадаємо, 11 березня Колошва Микола Сергійович, уродженець села Куликовичі Маневицького району Волинської областівчинив втечу із дільниці соціальної реабілітації Копичинської виправної колонії УДПтС України у Тернопільській області (№112).

«Під час здійснення слідчо-розшукових дій стало відомо, що одразу після втечі парубок поїхав на Волинь, на малій батьківщині у нього мешкають родичі», – повідомив начальник управління карного розшуку тернопільської обласної міліції Степан Яцух.

Зі слів молодика, увесь цей час він переховувався у лісі, а до родичів приходив лише, аби поїсти. Під час одного з таких візитів його правоохоронці й затримали.

Втік, аби провідати рідних, - пояснює молодик. Зараз же йому ще довго не доведеться гостити у них. Термін його покарання, згідно з санкцією частини 1 статті 393 ККУ (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти), можуть продовжити на строк від 3 до 5 років.

Наразі втікач перебуває під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дмитро Показати IP 8 Квітня 2015 14:34
Ну звичайно, як простий християнин (хай і засуджений) - так відразу і фото в статті, і прізвище, і вся родословна. А як пяний мажор в Луцьку в забор чи ще щось таке, то і номера затерті на фото, і ніякої конкретики, н иімен, ні прізвищ, ні фото..
Лучанин до Дмитро Показати IP 8 Квітня 2015 15:11
Просто поставив плюсик - додати нічого.
13 до Дмитро Показати IP 8 Квітня 2015 16:33
біднесенький християнин, а ти знаєш за що його посадили?
Дмитро до 13 Показати IP 8 Квітня 2015 16:50
Незнаю. а за що? а ти вкурсі, осінню минулого року БМВ вилетіла на тротуар на пр - кті Відродження, і могла потенційно вбити перехожих? А водій Лексуса травмував дитину на Львівській, а на Коперника 3 рази за Грудень - Січень забор ДИТСАДКА зносили на автомобілях - це по твоєму не потенційні убивці? (чи на що ти там Мені натякнути хотів).
зяма Показати IP 8 Квітня 2015 14:57
яке натхненне обличчя в цього додіка
знайомий Показати IP 8 Квітня 2015 21:57
По перше йому не 22 роки, а п о друге, це не перша його "ходка". А посадили його за крадіжку. Яку на скільки мені відомо, вчинив спеціально, що б потрапити за грати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus