USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Затримали вбивцю, який втік з колонії на Житомирщині

12 Квітня 2018 15:25
Правоохоронці схопили небезпечного злочинця Олександра Козела, який здійснив втечу з житомирської колонії 10 квітня.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на керівника відділу комунікації Головного управління Націполіції в Житомирській області Алла Савченко.

«Щойно в Ружинському районі оперативники управління карного розшуку ГУНП і пенітенціарної служби в області затримали втікача з колонії. Окрема подяка активним мешканцям Житомирської області, які відгукнулися на інформацію поліції про розшук небезпечного злочинця й допомогали в цьому. Саме ваші свідчення зіграли важливу роль», - написала Ващенко.

За даними поліції, утікач був засуджений до 13 років позбавлення волі за вбивство знайомого. 9 років він вже відсидів. Засуджений поводився сумлінно і за це його перевели у центр реабілітації, де він перебував 6 місяців, а потім утік. Після затримання зловмисник може провести у місцях позбавлення волі ще до 9 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus