USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Затвердили спеціальну схему курсування маршруток через обвалений міст на трасі Львів–Луцьк

13 Травня 2021 12:19
З 13 травня відновлюють сполучення між частинами дороги «Львів-Луцьк», де обвалилася секція мосту в селі Гайок. Обласні маршрутки доїжджатимуть до обваленого моста, пасажири переходитимуть пішохідним переходом, а з іншої сторони річки Західний Буг пересідатимуть на автобус цього ж рейсу.

Про це у коментарі Суспільному повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко.

Вартість проїзду не зміниться. Цією схемою будуть їздити лише обласні маршрути. Міжобласні автобуси їздитимуть через Буськ.

Читати ще: Прогнилий міст на трасі Львів-Луцьк за часів Порошенка урочисто відкрили після псевдоремонту

«Ми узгоджували графік перевезень, але це організувати не так просто, бо не кожен перевізник має на один маршрут ще по одній машині. Тому тим перевізникам, які не мають відповідної кількості машин, ми зменшимо маршрути», – розповів Юрій Бучко.
Тим часом біля місця, де обвалилася секція мосту, підрядники роблять земляний насип для тимчасового автомобільного мосту.
Після того будуть встановлювати тимчасову металеву конструкцію. Роботи з будівництва тимчасового мосту мають завершити до кінця травня.
«Зараз ми робимо об’їзну дорогу, підсипку. Возимо з шахти № 6 таку руду, яка буде на переправу для спецмашин: для швидких, для пожежних», – розповідає працівник підрядника Василь Бузар.
Після того як зведуть тимчасовий міст, одразу візьмуться за відновлення основного мосту, який обвалився. Його вартість понад 70 мільйонів гривень.
«Ми спорудимо тимчасовий міст із збірної металевої конструкції. Туди матиме можливість заїхати будівельна техніка, крани робочі. І відразу починаємо реконструкцію цього (обваленого, – ред.) мосту», – каже речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар.

За словами Івана Бондара, міст мають відновити до кінця 2021 року. Його планують розширити.

Ввечері 3 травня на Львівщині обвалився міст через річку Західний Буг. Це частина догори Львів – Луцьк. Внаслідок обвалу мосту ніхто не травмувався.

7 травня Служба автомобільних доріг затвердила схеми об’їзду моста на дорозі «Львів-Луцьк»:

– для легкових транспортних засобів загальна маса яких менше 5 тонн: по Т-14-10 Броди – Червоноград від Радехова до Червонограда, далі по Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква до міста Великі Мости, по О160601 Рава-Руська-Гайок до селища Добротвір та до села Гайок та у зворотному напрямку.

– для вантажних транспортних засобів загальна маса яких більше 5 тонн: М-06 Київ-Чоп по ділянці Малі Підліски-Буськ, Т-18-06 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни по ділянці Буськ – Лопатин, Т-14-10 Броди – Червоноград по ділянці Лопатин-Радехів та у зворотному напрямку.

Як повідомляли, з 6 травня поїзд № 701/702 Львів – Чернівці курсує до Луцька. Це допомагає розвантажити автошляхи та зменшити затори, які утворилися через обвал автомобільного мосту на дорозі Львів – Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
це жесть Показати IP 13 Травня 2021 12:35
За словами Івана Бондара, міст мають відновити до кінця 2021 року - це жесть, маленький місточок 7 місяців будуть відновлювати, тільки в Україні
Забудь Показати IP 13 Травня 2021 20:53
7 місяців для відновлення..., ахах, аби за два роки відновили. 70лямів, за маленький місток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus