USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прогнилий міст на трасі Львів-Луцьк за часів Порошенка урочисто відкрили після псевдоремонту

5 Травня 2021 14:06
Стали відомі нові подробиці щодо ситуації з мостом, який упав, через річку Західний Буг.

Як виявилося, трасу Н-17 Львів-Луцьк, до складу якої входить цей міст, в 2017 році після ремонту урочисто відкрив Володимир Кістіон – віцепрем’єр часів президентства Петра Порошенка.

Про це пише у соцмережі директор Інституту публічної політики та консалтингу Сергій Биков, передає ТСН.

Тоді 60 км дороги і 4 мости «відремонтували» за 456 млн грн.

«Результати» ремонту «ми побачили 3 травня, коли один з «відремонтованих» мостів 1960 року впав», – зазначає Биков.

За його інформацією, підопічні Кістіона називали ремонт середнім, але насправді на дорозі тільки оновили верхній шар асфальту, не оновивши основу. Через низьку якість робіт шляхопровід продовжував залишатися в аварійному стані і по ньому далі їздили перевантажені фури.

«По новому асфальту з абсолютно прогнилою основою. Далекобійники навіть у страшному сні не могли уявити, що хлопці Порошенка додумаються постелити новий асфальт на гнилу основу моста, якому виповнилося 57 років. Це було воістину «велике крадівніцтво», як прийнято у Петра П’ятого», – пише Биков.

Він зазначає, що зараз дороги і мости ремонтують комплексно, замінюючи основу дороги і оновлюючи несучі конструкції мостів. Фактично влада будує нові дороги і зводить нові мости, а не як раніше «там підтерли, тут підфарбували, а тут спиляли», додає експерт.
Що стосується моста, який обвалився на Львівщині, то в 2020 році його, незважаючи на недавній «ремонт», все-таки включили до переліку об’єктів великої реконструкції мостів за програмою «Велике будівництво». Якраз в найближчі місяці дорожники повинні були приступити до роботи. Тепер його будуть зводити заново. На мосту також встановлять пункти вагогабаритного контролю, щоб не перевантажувати його.
Укравтодор, своєю чергою, обіцяє, що відбудова мосту через річку Західний Буг на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, який обвалився у понеділок, 3 травня, розпочнеться у максимально короткі терміни. Наразі організовано об’їзд за схемою (напрямок зі Львова): доїжджаєте до міста Кам’янка-Бузька, там здійснюєте поворот ліворуч і їдете у напрямку міста Великі мости.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
123 Показати IP 5 Травня 2021 14:15
Ще скажіть що його путін підірвав-))))
Ян до 123 Показати IP 14 Червня 2021 11:41
тобі кацапчику краще знати
Анонім Показати IP 5 Травня 2021 14:16
Можливо ще при Горбачові його урочисто відкрили?
123 Показати IP 5 Травня 2021 14:34
Я так і знав. Це Порошенко винен!!!1
Лучанин Показати IP 5 Травня 2021 14:44
Я не за Порошенка і не за нинішнього. але навіщо писати таку нісенітницю. Дорогу Луцьк -Львів приймав на гелікоптері Гройсман, ніякого відкриття ніякого мосту ні на Волині, ні на Львівщині не було. Брешіть та не забріхуйтесь.
Колік до Лучанин Показати IP 5 Травня 2021 16:58
Цілком з вами згідний, але є маленьке доповнення. Гройсман мав особисто перевіряти всю виконану роботу ,стан мостів та інших дорожніх споруд? Чи якийсь чиновничок з Львівської служби автодоріг примружив на це оченята?
Вила і смолоскип Показати IP 5 Травня 2021 15:15
Аж читати гидко, тобто ремонт був з порушенням норм, з розкраданням мільйонів, але ніхто не прнесе відповідальнісь.
321 до 123 Показати IP 5 Травня 2021 15:50
Я з вами згідний. Так, тут диверсійно-розвідувальна група агентів Кремля попрацювала вдало.
999 Показати IP 5 Травня 2021 15:52
Ваще щастя львівські чиновники, що у зв'язку з обвалом мосту не загинули люди. Бо "посіделками" за круглим столом тут вже не обійшлось би, ось так як ви це робите. Пощастило!!!
555 Показати IP 5 Травня 2021 16:19
Скрізь А.Петров та Р.Боширов встигають і в 2014 році у селі Врбетице, Чехія підірвати військові склади, у 2018 года в місті Солсбері, Великобританія отруїти сім'ю зрадника ГРУ Росії С.Скрипаля та його доньку Ю.Скрипаль, а в 2021 році підірвати міст на трасі сполученням Львів-Луцьк у районі села Гайок Кам'янка-Бузькому районі, Львівської області.
Василь Показати IP 5 Травня 2021 18:22
Те,що міст гнилий і довго не простоїть.говорили мешканці села.А їм про це сказали робітники,які ремонтували раніше цей міст.Отже,вина за обвал мосту належить дорожній службі.Господь врятував від людських жертв.Але чиновників траба взяти за сраку! Хоча навряд -замнуть!Тепер будуть красти на ремонті цього мосту!!
Василь2 Показати IP 6 Травня 2021 15:50
Раніше брехали що в усьому винен Путін, тепер виявляється порошенко, але вже скоро будуть кричати що велике будівництво при Зеленському було і є великим крадівництвом, і на цьому мосту теж нагріються, розраховуючи що впаде не відразу після ремонту. І чим ці влади відрізняються одна від одноі? Коментуємо цей бардак, а вони далі крадуть і нічого не міняється. Ідіть ви всі в Європу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus