USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затвердили список присяжних Луцького міськрайонного суду

30 Жовтня 2019 16:23
Затвердили список присяжних Луцького міськрайонного суду Волинської області у кількості 47 чоловік.

Про це під час засідання 65-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 30 жовтня, повідомила директор департаменту Луцької міської ради Наталія Юрченко.

Так, до списку присяжних увійшли різні за професією лучани – від патологоанатомів до безробітних та пенсіонерів.

«У тому списку є 17 безробітних громадян. Як може безробітна людина вирішувати долю інших людей?» – поцікавився депутат Олександр Волинець.

«У законі про статус суддів не міститься пункту про те, що безробітний громадянин не може бути присяжним. Підстав для відмови безробітним у включення в список присяжних безробітних осіб немає», – відповіла Наталія Юрченко.

Насамкінець, луцькі депутати до включили до списку присяжних ще двох кандидатів – Юрія Барського, завідувач однієї із кафедр СНУ та Ларису Понедєльнік, доцента кафедри нової та новітньої історії, оскільки останні подали із запізненням довідку про відсутність судимості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 30 Жовтня 2019 21:41
Світ вражає...)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus