USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЦНАП відмовився реєструвати пікет луцького суду

25 Вересня 2014 17:45
Працівники Луцького центру надання адміністративних послуг відмовили у реєстрації мітингу під стінами Луцького міжрайонного суду, вимагаючи в активістів заповнити анкету.

Про це у коментарі виданню повідомив організатор акції, громадський активіст Роман Перванчук.

Як пояснив Роман, згідно з чинним законодавством, перед тим як організовувати масову акцію, її координатори зобов’язані повідомити про це органи місцевої влади, що вони і вирішили зробити. Проте, працівники ЦНАПу почали вимагати заповнити анкету, яку потім назвали недійсною, оскільки в ній не вказувалася мета проведення акції та її тип.
«Працівник установи порушив закон. Оскільки організатори мають лише повідомити про те, що відбудеться акція і все», - пояснює Перванчук.
Зрештою, акцію зареєстрували і вона відбулася сьогодні, 25 вересня.

Нагадаємо, громадські активісти разом з небайдужими лучанами долучились до пікету під стінами Луцького міськрайонного суду для того, щоб підтримати перед судовим процесом прокуратуру міста, що виступає обвинувачем у справі проти екс-голови Управління пенсійного фонду Волині. Євгенію Гаврилюк звинувачують в незаконному отримані компенсації у розмірі 100 тисяч гривень за травму на робочому місці - жінка стверджує, що впала на сходовій клідці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
саня Показати IP 26 Вересня 2014 08:20
Рома Срака знов тут як тут)
маня до саня Показати IP 26 Вересня 2014 11:17
ну так, значно краще сидіти дома і казати "меню погано живеться"
Cергій Показати IP 26 Вересня 2014 08:33
Знову починається чиновницький безпрєдєл?
Українка Показати IP 26 Вересня 2014 08:37
Український вибір продовжує свою бридку роботу з обсирання євромайданівців. Романюка на гілляку.
Сергій Показати IP 26 Вересня 2014 08:41
Це той романюк назар що раніше був з клімчуом і башкалєнком а тепер він євнух гунчика?
Влад Показати IP 26 Вересня 2014 08:44
так Гунчика ж знімуть, він не пройде люстрацію. Що ж далі він буде робити?
Чиновник Показати IP 26 Вересня 2014 08:57
Ну що винен чиновник що судді можуть зробити з ним що захочуть?
Роману Перванчуку і Показати IP 26 Вересня 2014 11:17
Чим займаєтесь, "петріоти"? Навіть не припускаєте що жінка дійсно зламала ногу? В засідання сходіть, попитайте прокурора, захисника. Ні відразу пікет, ще й записали 50 чоловік. Ха-ха! Напишіть, що пікетувало 8 чоловік і це з неробами, які випадково опинились поруч. Судді всі роблять неправильно. То не йдіть в суд. Вершіть правосуддя на майдані. Вийшов Вася на майдан. Сказав: Роман Перванчук - педофіл. Майдан (вісім чоловік, яких привів Вася) рявкнув - забити і тут ж забили - закидали того камінням. Ось таке справедливе правосуддя Вам потрібне. За що боролись? Нагадую - "Європейські цінності". Що отримали? Охлократію - владу недолугого натовпу, точніше недолугих. Бажаю подальших успіхів......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus