USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

День відкритих дверей у ЖК «Парковий квартал» – місці, де можна знайти щастя*

24 Серпня 2018 15:38
У Ковелі відбулося свято для мешканців житлового комплексу «Парковий квартал». Тут були розваги для дітей, смачні наїдки, гарна музика та конкурси з цінними подарунками.

Під час урочистостей офіційно відкрили комплекс. Не випадково це сталося саме напередодні Дня Незалежності, адже власна оселя - це завжди шлях то самостійності та є початком нового етапу життя. Тому будівельна компанія «Інвестор» розділила радість від купівлі квартир зі своїми клієнтами.

Як розповів директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський, за кілька років на вулиці Глібова планують звести цілий мікрорайон, де будуть не лише дитячі та спортивні майданчики, а й комерційні заклади та громадські об'єкти.

ЧИТАТИ ЩЕ: СЕКРЕТ ЯКОСТІ ТА КОМФОРТУ «ПАРКОВОГО КВАРТАЛУ»*

«Цей проект для нас був складний тим, що в Ковелі ми почали будувати вперше й чимало було нового. Втім, ми з усім впоралися й задоволені результатом. Взагалі, був би я ковельчанином, то обрав би помешкання саме тут, адже це дуже комфортне житло. А забезпечує це кілька важливих факторів, зокрема якість будівельних матеріалів, виконання робіт. Також важливою є і концепція забудови, яка передбачає дитячий майданчик, місця для авто, огороджену територію і невелику щільність населення. У нас трохи більше 60 квартир, а люди на таких територіях зводять і по 200. Тому усі ці фактори разом створюють житло мрії.

Важливим є і те, що ми не лише зводимо будинки, а й допомагаємо людям стати дружною родиною. Наприклад, на сьогоднішньому святі сусіди знайомляться один з одним, заводять дружні стосунки. Тут створюється чудова атмосфера, а це саме те, що і потрібно для комфортного життя. Більше того, ми підтримуємо наших мешканців аж до створення ОСББ, бо не всі люди активні, інколи просто потрібно підтримати їх у потрібний момент чи мотивувати. Також у нас є спільний чат у месенджері, де обговорюємо різні поточні питання й спільно робимо «Парковий квартал» ідеальним», - розповів Андрій Разумовський.
На свято завітав і Ковельський міський голова Олег Кіндер, який подякував волинському забудовнику, що допомагає розвивати місто.

«Я дякую своєму другу Андрію Разумовському, бо він допомагає розвивати інфраструктуру Ковеля. Раніше тут була пустка, а тепер сучасний, новий гарний мікрорайон. І нас це тішить, бо місто росте, більшає молодих сімей, які в нас працюватимуть й громада стає потужнішою – всі у виграші.

Ми співпрацюємо з інвестором для розвитку міста, він зробить гарний тротуар, щоб людям було комфортно ходити, а після завершення будівельних робіт ми вкладемо нову дорогу, щоб зараз важка техніка її не розбивала. Далі пустимо сюди громадський транспорт. Приємно, що не завершивши будівництво, компанія «Інвестор» вже чимало зробила для цього району, зокрема проклала нову магістраль і забезпечила водою весь мікрорайон Ковельсільмашу. Загалом, із нашими волинськими забудовниками комфортно працювати, адже вони надійні», - наголосив мер Ковеля.
Після офіційного перерізання стрічки презентованого житлового комплексу на учасників чекав приємний сюрприз – розіграші призів. Усі власники квартир заповнили анкети, а найменші мешканці крутили лототрон та визначали переможців, які отримали чайники, мультиварки та телевізор.
Однією із перших, хто придбав у «Парковому кварталі» житло є ковельчанка Лілія. Вона розповіла, що до вибору квартири підійшла ретельно, вивчивши всі пропозиції на ринку нерухомості й зрозуміла, що саме тут – місце, де можна знайти щастя.

«Квартиру ми придбали тут вже давно, ще тільки тоді, як починали будувати. Нам сподобався цей житловий комплекс, адже він ідеальне рішення для молодої сім’ї. Вибираючи собі домівку мрії ми звернули увагу на те, що є місце для паркування авто, чого майже ніхто не дає. Також територія огороджена, що убезпечує мешканців. Ще одним із факторів, який нас зупинив саме на «Парковому кварталі», то це те, що тут є великий сучасний дитячий майданчик. Звісно ми й звертали увагу на документацію та сертифікати, адже обирали надійне житло з екологічно чистих матеріалів. Зачаровує тут і місце, таке комфортне – це саме те, що потрібно для відпочинку», - каже власниця помешкання.
А от Григорій – відносно новий сусід, переконаний, що цей мікрорайон є ідеальним місцем для щасливого життя.

«Проживаємо в парковому кварталі ми з січня, переїхали сюди на день народження дружини. Вибір цього помешкання був за нею, вона довго приглядалася й зупинилася на цьому житлі. І нам тут дуже подобається, що найбільше відчувається – спокій, зовсім не так, як у центрі міста, де шумно, багато автівок, загазоване повітря. З іншого боку, їхати до центру 7 хвилин, тому це справді комфортно: ніби на околиці міста, водночас і в центрі. Порадувало, що при заселенні квартира на 60% вже була готова, а далі ми її підлаштували під себе», - говорить чоловік.
Учасником Дня відкритих дверей та презентації житлового комплексу був і директор генпідрядної будівельної організації ТЗоВ «БетонБрукСервіс» Сергій Стрихарчук.
«Сьогодні ми презентували один із завершених об’єктів. Приємно, що мешканці задоволені нашою роботою. Ми з ними постійно тримаємо контакт і можемо вносити певні корективи під час будівництва. Якщо ж десь виявляють наші помилки, то ми їх оперативно виправляємо. А сьогодні усі разом святкуємо й показуємо приклад, як варто проводити час. «Парковий квартал» у Ковелі є особливим місцем, де люди знаходять затишок та щастя», - наголосив Сергій Стрихарчук, будівельну продукцію якого визнали найкращою на Волині.
Нагадаємо, що на разі триває будівництво ІІІ будинку ЖК «Парковий квартал», перший та другий будинки вже здано в експлуатацію.

А також діє акція на 1-кімнатну квартиру, вартість якої 15 тисяч доларів.

Ваша квартира від «Інвестора» - фортеця, у якій затишно та спокійно, комфортно та продумано. Контакти відділу продажів будівельної компанії «Інвестор»:

вул. Глібова, 8 б, м. Ковель

096 030 20 10

instagram.com/bud.investor
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Непойняв Показати IP 24 Серпня 2018 16:48
Назвали ЖК "Парковий квартал", а власне сам парк де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus