USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ЖК «Парковий квартал»: «Інвестор» знизив ціни на квартири у Ковелі*

16 Грудня 2019 09:00
Тільки у грудні можна придбати однокімнатні квартири в Ковелі за зниженою ціною від Будівельної компанії «Інвестор» у житловому комплексі «Парковий квартал». Крім того, старі ціни діятимуть лише до кінця року: в січні 2020-го квартири подорожчають.

Спеціальна пропозиція - від $21 000, що діятиме у грудні, стосується однокімнатних квартир у будинку, який зводять у місті Ковелі на вулиці Глібова, 8Б.

ЖК «Парковий квартал» компанія зводить з 2015 року. Сьогодні на ділянці вже збудовано дві п’ятиповерхівки, в одній з яких понад рік мешкають новосели, а другу здадуть невдовзі. Нині ж на території триває будівництво третього будинку. Він кардинально відрізнятиметься від двох попередніх оновленим проєктом та дизайном. У новобудові заплановані панорамні вікна, інше оформлення фасаду. Стилістично цей об’єкт буде більш схожий до новобудов, які зводить будівельна компанія «Інвестор» у Луцьку: «Юпітер», «Супернова» та ін. Зміниться й планування квартир: проєкт будинку дозволяє розробити цікаві, оригінальні рішення.
Лише до кінця грудня у забудовника діє пропозиція місяця: однокімнатну квартиру площею 43,77 квадратні метри у комплексі можна придбати за рекордно низьку суму – $21 000. Або ж можна скористатися зручною послугою відтермінування платежу до травня 2021 року. Залежно від суми першого внеску (50 чи 25%), вартість такої квартири складе $21 500 та $22 000 відповідно.
Розглядаючи інші варіанти помешкань, у будівельній компанії теж пропонують зекономити, скориставшись програмою лояльності: покупці мають можливість отримати знижку до 200 гривень за квадратний метр. Крім того, усі клієнти беруть участь у бонусній програмі, яку реалізовує забудовник в партнерстві з мережею магазинів «Фокстрот». При купівлі житла кожен отримає промокод знижки на придбання товарів у магазинах згаданої мережі.
Варто наголосити, що з січня 2020 року ціни на квартири у ЖК «Парковий квартал» зростуть, тож тим, хто планує придбати тут помешкання, не слід зволікати. Тим більше, забудовник пропонує можливість оформити відстрочку платежу майже на 1,5 року. З нового року вартість квадратного метра подорожчає орієнтовно на тисячу гривень. У компанії пояснюють: таке рішення зумовлене об’єктивною ситуацією на ринку, щоб не довелося економити на якості.
Адже після здачі будинку клієнти отримують з ключами якісну комплектацію квартири, яка вже стала візитівкою «Інвестора»: теплу підлогу в ванній та на кухні, розведену електрику, підведені й підключені комунікації, мідну проводку, поштукатурені стіни, встановлені енергозберігальні вікна та вхідні двері. Кожна квартира буде обладнана безшумним двоконтурним котлом, тут же встановлять батареї, лічильники на воду, газ та електрику.
До слова, саме така комплектація дозволяє заселитися в нове помешкання уже за місяць-два після купівлі з мінімальними затратами на ремонт. Уже багато волинян переконалося: придбавши житло від будівельної компанії «Інвестор», не треба додатково штукатурити стіни, замінювати неякісну проводку, довбати стіни, щоб оптимально розмістити розетки і вимикачі; вся сантехніка уже підведена так, що до неї можна одразу ж підключати пральну машину, встановлювати ванну та санвузол. У результаті новим мешканцям не доведеться додатково витрачати кошти на матеріали та виконання таких робіт. Клієнтам досить оздобити стіни за своїм задумом і розставити меблі.

Щодо останнього, то в ЖК «Парковий квартал» усі квартири – одно- чи двокімнатні – спроектовані настільки вдало, що вони легко зонуються, тут просто втілити задуми ідеального інтер’єру і чудово вписуються омріяні меблі. Просторі кімнати, великі кухні, які можуть слугувати місцем для прийому гостей, світлі коридори, лоджії. Ергономіка квартири розрахована так, щоб зробити житловий простір світлим, максимально зручним для мешканців.


Третій будинок ЖК «Парковий квартал», хоч і запроєктований п’ятиповерховим, уже згідно з новими будівельними нормами, матиме ліфт, зручну парковку, облагороджену територію з дитячим майданчиком, облаштованими тротуарами та зручним доїздом.
Будинок енергоефективний, адже збудований з червоної керамічної цегли, та буде утеплений пінополістирольними плитами завтовшки 120 мм та мінеральною ватою 100 мм. Розташований комплекс у компактному тихому мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою, неподалік від шкіл, в оптимальній близькості від центру та поряд із зеленими зонами.
Орієнтовна здача будинку в експлуатацію – 2022 рік. Усі деталі щодо квартир можна з’ясувати за адресами:

м. Луцьк, вул. Коперника, 13 В, тел. 096 030 20 10 – відділ продажу будівельної компанії «Інвестор»

м. Ковель, вул. Театральна, 13, тел. 095 667 66 09 – агентство нерухомості «Анбудова»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus