USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завдячуємо йому своїми перемогами, – волинські спортсмени підтримують Ігоря Палицю*

15 Липня 2019 17:37
Ігор Палиця завжди вболівав за здоровий спосіб життя і популяризацію спорту. Саме тому у розвиток спорту й спортивної інфраструктури він повсякчас вкладає чималі кошти, на його переконання, це найкраща інвестиція у майбутнє.

Тож закономірно, що спортсмени й тренери підтримують Ігоря Палицю. На їхню думку, саме він зможе розвивати Луцьк й надалі.

Зокрема, директор ДЮСШ № 2 м. Луцька Валерій Панчук висловив сподівання, що Луцьк буде не тільки європейським містом, а найкращим містом в Україні. І люди будуть приїжджати сюди, дивитися, радіти і думати, чому такий народний депутат не з їхнього регіону, а з Луцька.

«Бо Луцьк – це найкраще місто в Україні», – каже Валерій Панчук.

Президент Федерації легкої атлетики Волинської області, перший віцепрезидент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк додає, що саме завдяки Ігорю Палиці, за кошти якого реконструювали «Авангард», Луцьк називають легкоатлетичною столицею України.
«Ми зараз знаходимося на стадіоні «Авангард», це самий стратегічний вклад у розвиток волинського спорту і легкої атлетики. Завдяки цьому проводяться і національні спортивні змагання, і міжнародні змагання на Волині. Ми дуже вдячні Ігорю Петровичу за цей проєкт.

Луцьк називають легкоатлетичною столицею України. Сьогодні в Луцьк приїжджають тисячі спортсменів з усієї України, з різних країн. Сьогодні Луцьк може проводити європейські змагання найвищого рівня, тому ми дуже вдячні Ігорю Петровичу за той вклад, який він зробив. І надіюся, ми будемо продовжувати в тому ж руслі», – наголосив Рудюк.

На думку заслуженого тренера України Миколи Авраменка, необхідно, аби саме такі люди як Ігор Палиця керували нашою державою. Адже він – справжній патріот своєї держави, патріот Волині, патріот Луцька.

«Ігор Петрович – дуже розумна людина. Зараз потрібно, щоб такі люди керували нашою державою. Я закликаю всіх лучан голосувати за Ігоря Петровича, майбутнього народного депутата, тому що він може це зробити. Він патріот своєї держави, патріот Волині, патріот Луцька.

Він переживає і думає за майбутнє України. А саме основне майбутнє – це наші діти. Дай, Боже, йому здоров’я, довгих років життя, хай попрацює. А це вже наказ не просто як друга, а батька, на нашу неньку-Україну.

Ігор Петрович – наш друг-товариш і брат, інакше я не скажу. Вболіває за спорт, допомагає спорту. Я хочу побажати Ігорю Петровичу, щоб його гасло «Тільки разом» прийняла вся Україна і була тільки разом».

«Можна сказати, що Ігор Петрович – людина, яка любить і підтримує спорт, не забуває про нас. Не один наш спортсмен досягав вершин на чемпіонаті світу. Ігор Палиця підтримує юнацький спорт, хоч це і затратно. Таких людей дуже мало. Тому ми обираємо саме його», – каже директор центрального басейну м. Луцька Олександр Сологуб.

Як наголошує майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Іван Банзерук, саме завдяки Ігорю Палиці він виграв Кубок Європи.

«Я йому дуже дякую. Ігор Палиця допомагає дуже багатьом видам спорту, підтримує багатьох спортсменів, тому я підтримую Ігоря Палицю».

Надія Боровська, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики зауважує: «Завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» був побудований чудовий стадіон, на якому ми тренуємося, проводимо тренування. Це для нашого міста досить вагомий внесок від Ігоря Палиці. Саме йому ми завдячуємо тим, що маємо високі досягнення в спорті в Луцьку, на Волині і в Україні. Тому що спортсмени з інших міст приїжджають до нас, тренуються, проводяться міжнародні змагання, всеукраїнські змагання саме на цьому стадіоні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus