USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ігор Палиця зробить Луцьк приємним відкриттям для всієї України, – діячі сфери мистецтва і культури*

12 Липня 2019 17:30
Людина, яка вміє і знає, як реалізувати все, що обіцяє своїм виборцям, той, хто підтримував, сприяв, допомагав, фінансував, вболівав й продовжує це робити для Луцька - саме так про Ігоря Палицю відгукуються діячі сфери мистецтва і культури. Та переконані, що Ігор Петрович зробить Луцьк приємним відкриттям для всієї України

Зокрема, директор Палацу культури міста Луцька Юрій Войнаровський вважає, що завдяки Ігорю Палиці Луцьк стає набагато гарнішим, місто відчуває зміни.

«Місто Луцьк відчуває, наскільки великі зміни – і спорт, і культура, і медицина, і освіта. Наше місто стає набагато гарнішим. І це завдяки Ігорю Петровичу Палиці. І я думаю, якщо від міста Луцька буде такий депутат, Україна відчує великі зміни».

«Ми, музейники, сподіваємося, що врешті-решт у Верховній Раді, з мікрофонів Верховної Ради лунатиме слово «культура». Потрібно прийняти цілу низку проектів, опрацювати ряд законів. І я сподіваюся, що Ігор Петрович буде пам’ятати про це. І зробить не тільки для нашого музею, а взагалі для сфери культури. Це ефективний менеджер, який посприяє культурі», - каже мистецтвознавець, завідувач Художнього музею міста Луцька Зоя Навровцька.

Заступник директора Луцької міської бібліотечної системи Ніна Бочарова переконана, що саме Ігор Петрович Палиця зробить Луцьк приємним відкриттям для всієї України.

«Для міста Луцька Ігор Петрович зробив багато. Ідеш містом і дивишся: ось цей майданчик, ось ця школа. Ось ці вікна, ось ці книги в наших бібліотеках. Я вважаю, що саме кандидат Ігор Петрович зробить наш Луцьк приємним відкриттям для всієї України».

Як додає капітан команди «Замок Любарта» Назар Пащук, всі ті добрі справи, які Ігор Палиця робить для Луцька, гідні того, щоб дати йому змогу продовжувати втілювати його проекти в життя.

«Завдяки Ігорю Петровичу Палиці і Фонду Ігоря Петровича «Тільки разом» створилася і почала функціонувати команда «Замок Любарта». Завдяки йому ми змогли представити Луцьк у такому проекті як «Ліга сміху» і будемо пробувати робити це й надалі. Взагалі я вважаю, що всі ті добрі справи, які Ігор Палиця робить для нашого міста, гідні того, щоб дати йому змогу продовжувати втілювати його проекти в життя. Тому ми довіряємо вам», - каже Назар Пащук.

Ігор Палиця - людина щедра для Луцька своїми діями, наголошує відомий скульптор Микола Головань. «І тому я бажаю Ігорю Петровичу, щоби він тримав порох сухим, розум, той, який йому дали батьки, і відчуття того просторового мислення, яке в нього є».

Як акцентував директор Волинської обласної філармонії Сергій Єфіменко, своє попередньою діяльністю Ігор Палиця довів, що вміє і знає, як реалізувати все, що він обіцяв своїм виборцям.

«Ігор Палиця, мотивований довірою виборців, зможе вже на рівні українського парламенту дати поштовх не тільки місту Луцьку і області, а й багатьом іншим національним проектам», - підсумував Сергій Єфіменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Липня 2019 09:40
Зробіть Луцьк з приємним запахом а не смородом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus