USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Завдяки судам на Ковельщині скорочується заборгованість по зарплаті

10 Листопада 2008 16:49
Заборгованість по зарплаті в Ковельському районі Волині скоротилася до 47,7 тисячі гривень. Про це йшлося 10 листопада під час оперативки в РДА, - розповіла у коментарі «Волинським Новинам» начальник райуправління праці та соцзахисту населення Олена Давидович.
За словами Олени Давидович, 1 вересня заборгованість по зарплаті становила 159,9 тисячі гривень, однак наразі скоротилася вже втричі. Всю статистику району псує «Голобський КХП», який є економічно неактивним. Скоротити заборгованість по зарплаті вдалося зокрема за рахунок виплат по виконавчих провадженнях – працівники через суди стягували зароблені гроші.
«Ми це питання постійно тримали на контролі», - запевнила пані Давидович. Вона роповіла, що районна влада з цього приводу зверталася до ковельської прокуратури, голови ОДА Миколи Романюка. Торік навіть спрямували листа до Генеральної прокуратури.
Довідково:
Середня зарплата у Ковельському районі становить 935 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus