USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завершується конкурс «Родинна писанка» від «ВН»

3 Травня 2013 18:00
Конкурс від «ВН» «Родинна писанка» закінчується сьогодні, 3-ого травня, о 18:00.

Нагадаємо, редакція приймала роботи від усіх охочих з 16-ого квітня до 3-ого травня. Згідно з умовами конкурсу потрібно було розписати великоднє яйце власноруч та надіслати його фото на електронну скриньку редакції.

Загалом на конкурс надійшло більше півсотні робіт.
Проголосувати за роботи, що найбільше сподобалися, читачі «Волинських новин» могли у коментарях.
Зауважимо, що переможців цього голосування редакція відзначить нарівні з тими, яких обере журі. У складі журі - художник Сергій Корсай та писанкар Андрій Бондарук.

Нагородження переможців заплановане на 6 травня під час святкового великоднього концерту на Театральному майдані міста приблизно 14:30. Запрошуємо всіх учасників на Театральний майдан у понеділок, 6-ого травня.

Зауважимо, що переможці, які не прийдуть на нагородження, зможуть забрати свої призи протягом НАСТУПНОГО ДНЯ. В іншому випадку призи передадуть іншим учасникам як заохочувальні (адже більшість із них швидко псуються).

Призи переможці отримають від спонсорів конкурсу: ТМ «Всеволодівські делікатеси», бутік ексклюзивної випічки «Ваш Кондитер», ТМ «Руна», спортивно-розважальний комплекс «Адреналін Сіті».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus