USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Конкурс «Родинна Писанка»! Розмалюй писанку - отримай приз!

17 Квітня 2013 14:44
Усіх шанувальників великодніх традицій «Волинські Новини» запрошують до участі в родинному конкурсі писанок.

Великдень – чи не найулюбленіше свято українців. Кожна родина готується до Великодня з особливою ретельністю. Господині прибирають оселю, господарі – рихтують дім, а діти з нетерпінням чекають вечора, коли мама візьме до рук писачка - і зацвітуть чарівні візерунки на тонкій шкарлупі яєць. Оригінальний орнамент писанок чарує своєю вишуканістю, мініатюрністю, гармонією. Він несе прадавні символи світорозуміння, єднає з традицією минулого.

Надсилайте фотографії писанок, зроблених у Вашій родині. Також на фото Ви можете відобразити творчий процес, майстер-клас від мами, бабусі, сестри чи того, кого у Вашій родині вважають справжнім майстром зі створення писанок. Кращі роботи визначатимемо із залученням журі та за допомогою голосування у коментарях. Призи переможці отримають від спонсорів конкурсу: ТМ «Всеволодівські делікатеси», бутік ексклюзивної випічки «Ваш Кондитер», ТМ «Руна», спортивно-розважальний комплекс «Адреналін Сіті».

Умови конкурсу:
Надсилайте фотографії писанок, зроблених власноруч, на електронну адресу інтернет-видання [email protected] з 16 квітня до 3 травня 2013 року.
1. У конкурсі можуть взяти участь усі охочі.
2. Терміни проведення конкурсу: з 16 квітня по 3 травня 2013 року.
3. Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно:
- сфотографувати писанки, зроблені у Вашій родині (бажано, додати фотографії процесу створення, тоді у журі не буде жодних сумнівів, що писанка зроблена саме Вами);
- надіслати фотографії на електронну адресу організаторів конкурсу: [email protected]
- додати інформацію про себе: ім’я та прізвище, вік, контактний номер телефону та декілька слів про роботу (назва, хто і коли писав);
- повідомити рідним, близьким та друзям про те, що вони можуть допомогти Вам вибороти перемогу, проголосувавши на Вашу писанку у коментарях. УВАГА! З метою уникнення спаму та «накручування» голосів, братимуться до уваги коментарі лише ЗАРЕЄСТРОВАНИХ читачів сайту «Волинські Новини». Реєстрація тут)
4. Усі надіслані роботи будуть розміщені на сайти «Волинські Новини». Інформація та фотографії постійно оновлюватимуться.
5. Кожен учасник може надати необмежену кількість робіт на конкурс.
6. Останній день прийому робіт на конкурс 3 травня 2013 року (до 18.00).
7. Визначення переможців конкурсу відбудеться 4 травня.
8. Авторів кращих робіт (згідно висновків журі та коментаторів) ми повідомимо про перемогу в конкурсі листом на електронну скриньку чи смс-повідомленням. Переконливе прохання залишати достовірну контактну інформацію.
9. Нагородження переможців відбудеться на Театральному майдані 6 травня під час святкового концерту. Точний час нагородження буде повідомлятися додатково у інформації про конкурс.
10. Призи конкурсу не можуть бути обміняні на грошовий еквівалент.
11. Переможці, що не прийшли на нагородження, зможуть забрати свої призи протягом НАСТУПНОГО ДНЯ. В іншому випадку призи будуть передані іншим учасникам як заохочувальні.
Найкращі писанки визначатимуть читачі видання «Волинські Новини» на сайті www.volynnews.com за допомогою голосування. Переможців нагородять 6-7 травня на Театральному майдані під час святкового концерту.

Ви завжди можете задати питання щодо конкурсу за номерами:
78-22-05 та 050 500 71 12



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
рита Показати IP 18 Квітня 2013 22:33
а я не вмію писанки робити((((
пройдоха Показати IP 19 Квітня 2013 14:37
а це нормально, шо тільки зареєстровані читачі будуть голосувати? Не можна просто зробити голосування? Ну пришлю я вам писанки, бо жінка з дитиною всерівно будуть робити. І хто за них проголосує? Спеціально для цього реєструватися будуть?
Tania Romanova Показати IP 19 Квітня 2013 20:21
Починають надходити роботи! Ура! Дуже славно, що молодь підтримала традийії своїх предків) В понеділок почнемо публікацію робіт.
ангеліеа Показати IP 22 Квітня 2013 19:34
а де будуть опубліковані фотографії для голосування
Tania Romanova до ангеліеа Показати IP 23 Квітня 2013 03:22
Вже починаємо публікувати))) У вівторок (23 квітня) з'явиться новий банер "фото та голосування" перейдете по ньому та побачите перші роботи)))
Таня Показати IP 28 Квітня 2013 22:57
а де подивитись конкурсні роботи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus