USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заворушення на Геловін у Гамбурзі: поліція застосувала водомети

1 Листопада 2023 12:49
У Гамбурзі ввечері на Гелловін сталися заворушення – поліція кілька годин чергувала і застосувала водомети в районі Гарбург.

Про це, як пише «Європейська правда», повідомляє портал NDR.

За словами представника поліції, спочатку в районі Гарбург зібралося від 150 до 200 переважно молодих людей. Потім їхня кількість зросла до 300-350. Вони кидали петарди і пляшки в натовп і в співробітників екстрених служб. Кілька людей отримали поранення.

Спочатку поліція не могла контролювати ситуацію. Лише коли прибуло підкріплення, офіцери відновили контроль над ситуацією і змогли розігнати натовп, що бунтував. Також були використані водомети.

За словами представника поліції, були арешти або затримання. Їх кількість точно не відома. Звучали також антисемітські заяви.

У районі Луруп також відбулися інциденти, в яких, за даними поліції, брали участь близько 50 молодих людей. Вони підпалили петарди – були пошкоджені вітрини магазину та підпалені сміттєві контейнери.

За даними поліції, в районі Осдорф зібралося близько 70 осіб. Чиновники вигнали переважно молодих людей з території навколо «Борн-центру». Близько 100 осіб зібралися в Штайльсхупі. Вони влаштували феєрверки і, ймовірно, стріляли в повітря холостими зарядами. «Співробітники поліції негайно втрутилися і видали розпорядження про припинення акції, яке порушники порядку виконали», – повідомили в поліції.

Поліція розгорнула по місту всіх спецпризначенців, підрозділи тривоги поліцейських комісарів і сотні співробітників федеральної поліції.

Рік тому на Гелловін у гамбурзької поліції вже було чимало роботи. Цього року міська влада хотіла створити альтернативну пропозицію з наметом жахів на ратушній площі Харбурга – очевидно, безрезультатно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus