USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завтра ДАІ почне штрафувати водіїв за автоколони

21 Січня 2014 15:12
Сьогоднішній випуск газети "Голос України" опублікував всі прийняті 16 січня закони. Автомобілістів України торкнеться як мінімум два законопроекти - про статус суддів № 3789 і про введення автоматичний фіксації порушень ПДР № 3855.

Норми закону про статус суддів набирають чинності в день, наступний за днем його опублікування (тобто завтра, 22 січня 2014 року). При цьому закон про листи щастя почне працювати через місяць після дати опублікування, тобто з 21 лютого 2014 року, - інформує Gazeta.ua.

Тобто вже з завтрашнього дня почне працювати законопроект "Олійника-Колесніченка №3879" або просто "Закон про статус суддів", який обіцяє збільшення штрафів, а то й вилучення прав для учасників автоколон з участю більше п'яти авто.

Термінологічно до таких колон можна віднести як весільний кортеж, так і будь-яку п'ятничну пробку столиці України. Також закон обіцяє роки тюрми тим, хто блокує дороги або під'їзди до будівель органів влади.

Нагадаємо, законопроект № 3855 (про автоматичної фіксації) легалізує автоматичну відеофіксацію порушень ПДР в Україні. Відповідно до опублікованого закону, камери зможуть штрафувати учасників дорожнього руху в напівавтоматичному режимі. Причому винуватцем перевищення швидкості або проїзду на червоне світло визнається особа, на яку зареєстрований автомобіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тверезий Показати IP 21 Січня 2014 16:24
покращення й*птваю...
1 Показати IP 22 Січня 2014 07:39
Правильно, у всіх водіїв в пробці потрібно вилучати права, і через місяць пробок не буде, бо прав не буде у всієї України, в неї і зараз вже їх небагато

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus