USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Завтра офіційно оголосять «Мирний план» Порошенка

19 Червня 2014 15:41
"Мирний план" Президента України Петра Порошенка з врегулювання ситуації на Сході України буде офіційно оголошений завтра, 20 червня, - повідомляє УНН.

Про це Петро Порошенко повідомив під час виступу у Генпрокуратурі після представлення колективу ГПУ нового очільника Віталія Яреми, кандидатуру якого за пропозицією Президента сьогодні підтримала Верховна Рада.

Нагадаємо,Уповноважений Президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко заявила, що план Президента України Петра Порошенка з мирного врегулювання ситуації має 14 пунктів.

"Перший пункт (про що кричать зараз жителі Донецької та Луганської області, втомлені від людей зі зброєю, які тероризують ці регіони) - нам необхідно зміцнити кордони. Там не повинна пролетіти навіть муха, не те, що пройти російський танк. Другий момент - Президент готовий оголосити на короткий термін припинення вогню в односторонньому порядку, тільки для того, щоб за цей час люди здали зброю, була оголошена амністія", - зазначила Ірина Геращенко.

З її слів, конкретні дати Президент оголосить найближчим часом.

"Але це буде на дуже короткий період", - додала Ірина Геращенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 19 Червня 2014 15:51
чи впевнений пан Порошенко, що "цей дуже короткий період" буде безпечним для наших військових, і чи не престріляють їх з іншої сторони, яка вогонь припиняти не обіцяла, чи не хоче часом сам, вищезгаданий пан, побувати там під час застосування свого "геніального" плану? А то всі кому не лінь граються в геніальних полководців і військовокомандувачів, ніби мають справу з іграшковими солдатиками, а не живими людьми.
пу Показати IP 19 Червня 2014 20:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus