USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Завтра у Луцьк привезуть загиблого бійця Сергія Мокренка

1 Березня 2017 14:25
Траурний кортеж із загиблим бійцем з Шацька Сергієм Мокренком зустрічатимуть у Луцьку 2 березня близько 6 години ранку. Тут же відбудеться і панахида.

Про це інформує Кордон.

Далі на міжнародній трасі Ковель-Ягодин, неподалік від рекреаційного комплексу «Машівський бір», воїна зустріне автоколона.

Як повідомлялося, Сергій Мокренко загинув 28 лютого в бою на Світлодарській дузі. У Шацькому районі оголосили з 28 лютого по 3 березня дні жалоби.

Жителів Любомльського району, які хочуть вшанувати світлу пам’ять солдата, спілка атовців району просить зібратись орієнтовно о 13 годині у Любомлі вздовж дороги державного значення – вулиці Володимирської. У проміжку від Любомльського хлібозаводу до ресторану «Надія» люди створять живий ланцюг, аби провести в останній путь Героя.

Опісля колона вирушить до рідного бійцеві Шацька. Там 3-го березня об 11 годині на головній площі селища (біля монумента Шевченка) відбудеться останнє прощання із Сергієм.
Далі колона вирушить до Шацька, де Сергій переночує останній раз у рідному домі. Об 11 годині на Центральній площі селища біля пам’ятника Шевченка відбудеться останнє прощання з Героєм, повідомляє Район.Любомль.

«Усіх небайдужих просимо долучитися до гідного вшанування Сергія Мокренка», - йдеться у повідомленні.

Усіх, хто має змогу поїхати на зустріч загиблого у Луцьк, або з приводу інших питань, просять телефонувати за: 097-9742959 (Андрій Дем’янчук).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Україна-руїна Показати IP 1 Березня 2017 18:39
Душа і серце болить за молодь... за український і російський народи. Жаль, сльози і співчуття ... Зненавиділа горе-політиків і горе- Президентів України і Росії !!! Зробили з неньки-України пекло. Коли вони собаки брехливі і непотрібні покару понесуть за нелюдські і чорні справи ?
Ігор до Україна-руїна Показати IP 2 Березня 2017 00:00
Хотів за правильний коментар "+" поставити, але випадково "-" натиснув у мобільному. Адміністратори сайту! Чому при повторному натискуванні "-" не забирається?
петро самоляка Показати IP 1 Березня 2017 21:40
Хлопци гинуть! За кого?? А нови украинсько-росийськи олигархи дилять заводы и владу! И видправляют за кордон всих свойх пидхалимив! Хто взяв владу в Украини в свои руки???? Який спрос з них за загиблих в скотобойни пид вывеской АТОж??? В теплих крислах як сидили так и сидять::Гройс-ман, Рабин-ович,Капитель-ман ..... Дилять грошови потоки???? Мораль одна: у кого власть у того и сласть! Бережить хлопцив из сил! Кожна мати народжувала дитей не для того щоб их убивала.... Хай олигархи своих синкив пошлют на передок захищати свои интереси и гроши....
Андрій Показати IP 2 Березня 2017 07:19
Світла пам"ять ! Земля хай тобі пухом!!!
Руся Показати IP 2 Березня 2017 19:49
Хай земля йому буде пухом. Набридла ця війна , що називається АТО. Ото б зібрати всю олігархічну наволоч і на передову нехай їх трохи перестріляють. Таких не жалко.Скільки вже можна знущатися з народу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus