USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сьогодні у Луцьку перекриють ще одну вулицю

19 Вересня 2017 08:59
У зв'язку із заміною контактного проводу тролейбусної лінії на вулиці Гнідавській 19 вересня зупинять рух транспорту, крім тролейбусів.

Відповідне розпорядження підписав в.о. обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Зокрема, вулицею Гнідавською не курсуватиме транспорт від перехрестя з вулицею Потебні до вулиці Троїцької (СТ “Динамо”) з 10.00 до 16.00.

Нагадаємо, 18 вересня у Луцьку перекрили вулицю Героїв УПА у зв’язку із виконанням капітального ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 19 Вересня 2017 10:19
"У зв'язку із заміною контактного проводу тролейбусної лінії" "зупинять рух транспорту, крім тролейбусів"(С) - Дивна в нас логіка стала. Міняють тролейбусну контактну мережу, тобто саме тролейбусам не буде можливості їхати бо будуть зняті провода. А тут пишуть що інший транспорт пускати не будуть (тут то зрозуміло - щоб не заважали), а тролейбуси будуть. На акумуляторах їздити будуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus