USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завтра в Любомлі попрощаються з воїном Інтернаціонального легіону Ігорем Гуськовим

25 Квітня 2023 18:36
12 квітня 2023 року, захищаючи Україну від російських окупантів, на сході країни загинув боєць Інтернаціонального легіону оборони України, громадянин Франції Ігор Гуськов.

У воїна залишилась дружина, яка виявила бажання поховати чоловіка в Любомлі, повідомили в міськраді.

Завтра, 26 квітня, громада проведе в останню путь мужнього захисника.

Зустріч тіла героя – орієнтовно о 10:40 біля АЗС «ОККО». Об 11:00 розпочнеться прощання з загиблим за адресою: м. Любомль, вул. В’ячеслава Липинського, після чого траурний кортеж через вул. 1 Травня вирушить до храму святого Архістратига Михаїла. Заупокійна служба за воїном розпочнеться о 12:00. По завершенню кортеж вирушить на кладовище через вул. Дружби.

«Просимо жителів міста гідно зустріти нашого захисника, сформувавши живий коридор, та віддати належну і, на жаль, останню шану воїну. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Ігоря Гуськова», – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна і світла пам'ять захиснику України!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українка Показати IP 25 Квітня 2023 20:56
Подяка і вічна слава захисникові України! Царство небесне. Дуже шкода,такий молодий. Співчуття родині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus