USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Завтра «Волинь» зіграє з херсонським «Кристалом»

10 Жовтня 2020 21:48
Луцька «Волинь» зіграє з херсонським «Кристалом», з яким жодного разу не сходилась на футбольному полі за часи незалежності України.

Матч розпочнеться завтра, 11 жовтня, о 15:30, повідомляє пресслужба «Волині».

Якщо луцька команда уже майже пережила наслідки масового зараження Covid-19, то у «Кристала» епідемія серед гравців та працівників у самому розпалі. Матч попереднього туру проти «Альянса» перенесли, а у клубі, якщо вірити найбільшим футбольним виданням, усього півтора десятка здорових футболістів. Разом із тим, команда, яка торік була серед яскравих лідерів Другої ліги, поки не може взяти очки у вищому за рангом дивізіоні чемпіонату України. У «Кристала» вже відбулися зміни у тренерському штабі, який очолив екснаставник «Металіста-1925» Сергій Валяєв. Разом із тим, попри всі проблеми у південному місті, ефект «пораненого звіра» ніхто не скасовував, тож ні про яку недооцінку суперників у Луцьку не може бути й мови.

Тим більше, що підопічні Василя Сачка в силу багатьох об’єктивних та суб’єктивних факторів лише декілька днів тому святкували першу перемогу в сезоні. Щоправда, при цьому «Волинь» обіграла досить потужний у новому році «Агробізнес» (2:1). Перемога в центральному протистоянні туру принесла «Хрестоносцям» ще й індивідуальні номінації – Ігор Сікорський завдяки «дублю» з пенальті був визнаний найкращим гравцем туру, а Андрій Ляшенко та Артур Рябов увійшли до символічної збірної на початку тижня. Перемога, а також поступове відновлення гравців команди після вимушеного карантину можуть зіграти на руку «червоно-білим» та дати потрібний емоційний поштовх для подальших успіхів. А мотивація повинна бути захмарною – будь-який успіх все більше наближуватиме команду до лідерів чемпіонату.

Востаннє лучани грали проти херсонців 31 рік тому – 6 жовтня 1989 року.

Взагалі команди мають досить численну історію протистоянь, у якій невелика перевага завдяки більш вдало зіграним домашнім поєдинкам належить «Кристалу». Утім, протистояння Луцька та Херсона буде першим за часів незалежної України. Разом із тим, у складі «Кристала» виступає Іван Головкін – футболіст, який першу частину попереднього сезону провів у складі «Хрестоносців», зігравши один матч у Кубку України.

Статистика матчів «Волині» проти «Кристала»: 44 матчі, 15 перемог, 9 нічиїх, 20 поразок, різниця 46:55

У Луцьку: 22 матчі, 12 перемог, 6 нічиїх, 4 поразки, різниця 32:16

У Херсоні: 22 матчі, 3 перемоги, 3 нічиї, 16 поразок, різниця 14:39
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus