USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Завтра за реєстрацію тварин у луцькому ЦНАПі даватимуть подарунки

14 Березня 2018 17:50
З 15 березня у ЦНАПі Луцька буде діяти нова послуга - реєстрація домашніх тварин.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

З нагоди запровадження нової послуги, всі, хто зареєструє тварину у ЦНАПі завтра, отримає смачний подарунок для свого улюбленця від департаменту.

Зокрема, для реєстрації домашнього улюбленця необхідно звернутися у ЦНАП з такими документами: паспорт громадянина України та ідентифікаційний код власника домашньої тварини; ветеринарний паспорт для тварини (при наявності або у випадку розбіжності місця реєстрації та фактичного проживання); документ, що підтверджує право на пільги власника домашньої тварини (при наявності), платіжний документ та фото тварини.

Власник реєструє улюбленця та отримує персональний онлайн кабінет. Отримавши спеціальний жетон з QR-кодом, тварина надійно захищена від втрати та отримує багато інших переваг.

Вартість жетону становить 40 гривень.


Animal-id.info - це міжнародна онлайн платформа, яка об’єднує дані про ідентифікованих тварин, їх власників та організацій, які працюють з тваринами. Система генерує великі дані і надає можливості муніципалітетам та іншим організаціям працювати з ними.

Реєстрація на платформі дозволить не лише контролювати кількість домашніх тварин, а й запобігти зростанню чисельності безпритульних собак та котів, підвищити рівень відповідальності людей за чотирилапими вихованцями й попередити жорстоке ставлення до них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus