USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра лучани зможуть допомогти дітям-сиротам Волині

31 Травня 2009 09:00
Лучани завтра матимуть можливість допомогти вихованцям Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Про це 31 травня інформують «Волинські Новини».
 
Завтра, 1 червня, у міста Луцьку Волинська ОМГО ВМГО «Батьківщина молода», Волинська ОМГО «Спалах-АРТ» і диско-клуб «ClubНі4ка» проводять низку благодійних заходів з нагоди «Міжнародного дня захисту дітей» під назвою «Діти – наше майбутнє, музика – наше життя!». Програма включає у себе вуличний DJ-парад (з 12.00 до 18.00) за участю провідних ді-джеїв Волині, конкурс для дітей «малюнок на асфальті» (з 15.00 до 17.00), завершенням програми буде благодійний концерт ді-джеїв у диско-клубі «ClubНі4ка» (з 22.00 до 06.00).
 
Основна мета цих заходів, за повідомленням прес-служби оргкомітету акції, – привернути увагу громадськості до проблем дітей-сиріт. У рамках програми  відбудеться збір благодійних внесків на Театральному майдані, окрім того, 50% від вартості вхідних квитків на ді-джей парад у диско-клуб «ClubНі4ка» спрямують на благодійність. Усі зібрані кошти будуть витрачені на допомогу вихованцям Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus