USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти-сироти отримали черговий подарунок від Волинської єпархії

14 Березня 2014 22:15
14 березня відбулась чергова благодійна акція Волинської єпархії, спрямована на допомогу дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта секретар волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук та голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук відвідали Волинський обласний спеціалізований будинок дитини та передали для його маленьких підопічних взуття та солодощі. А наймолодший із підопічних, якому всього 4 місяці від народження отримав і гігієнічні засоби, - повідомили у прес-службі Волинської єпархії.

Секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук переказав директору Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини Володимиру Алейнікову та колективу цього закладу благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта на подальшу працю,зокрема і в царині сприяння тому, аби маленькі підопічні будинку дитини знайшли своїх тата і маму.

«Якщо свого часу тут було понад 100 дітей, то нині тут виховуються 25 малюків, і це свідчить про те, що ви працюєте над тим, над чим працює і Волинська єпархія. Адже найдорожче, що ці діти можуть отримати

це тата і маму. І від вас ці діти йдуть прямо до рук прийомних батьків, і це чудово», – сказав голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Своєю чергою, директор закладу Володимир Алейніков подякував Волинській єпархії і особисто владиці Ніфонту за співпрацю і висловив впевненість, що вона і надалі буде такою ж плідною.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus