USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Завтра в Луцьку – КВН. Представлення команд. ФОТО

6 Квітня 2012 09:59
Завтра, 7 квітня, стануть відомі всі фіналісти «Євросезону» Всеукраїнської ліги КВН «Волинь».
Цьогорічний сезон ліги за складом учасників та рівнем гумору є найпотужнішим за усі попередні, - повідомив директор ліги Валерій Пельц.
Команди, які зустрінуться на сцені Палацу учнівської молоді Луцька в останньому півфіналі, повинні підняти цю планку ще на вищий рівень. За дві путівки у фінал позмагаються: «ЧистоГон» (бірна Західної України), «Оптом дешевше» (Тернопіль), «Хлєба і зреліщ» (Рівне), «Збірна Острозького району» (Острог), «Вікенд» (Тернопіль), «Без Понтоff» (Чернівці).
У фіналі вже чекають суперників команди «Аварія», з Рівного, «Кабмін» з Тернополя та львівський «Пазітів».
Другий півфінал, за прогнозами організаторів повинен стати найсильнішим у цьогорічному сезоні. Адже в цій грі боротимуться чинні чемпіони ліги «Оптом дешевше», які вже стали рідними для луцького глядача і не потребують жодних представлень. Команду можна охарактеризувати як найстабільнішу в лізі, адже саме «оптовики» вже втретє мають шанс зіграти у фіналі ліги.

Львівська команда «ЧистоГон» позиціонує себе як «Збірна Західної України». Вона теж готує для лучан порцію «смачненького гумору». Вони – беззаперечні фаворити своєї чвертьфінальної гри, яку пройшли на одному подиху і показали класику кавеенівської розминки. В складі команди всього два учасника: майор СБУ та майор міліції.

Рівненська команда «Хлєба і зрєліщ» пройшла більшу ігрову дистанцію за попередні команди, оскільки стартувала в «Євросезоні» ще у вересні на фестивалі «VolFest». Але це скоріше плюс для команди, адже вона мала дві гри, щоб сподобатись луцькій публіці. Команда готова віддати всі сили, щоб потрапити до фіналу, адже це буде для них серйозною перемогою.

Не збираються бути аутсайдерами і команди «Вікенд» (Тернопіль), збірна Острозького району та «Без Пантов» (Чернівці). Тернополяни зовсім недавно здобули перемогу в 1/8 фіналу міжрегіональної ліги «Європа» МС КВН (АМІК), що додає їм впевненості у своїх силах. Збірна Острозького району щойно повернулась з Одеси, де вони вдало зіграли в Першій українській лізі МС КВН (АМІК). Молода команда з Чернівців теж готується показувати найкращі жарти, адже для них це – головна гра в цьому сезоні.




Довідково:


Організатор ліги: МГО «Волинська асоціація КВН»

Ліга відбувається за підтримки благодійного фонду «Будуємо нову Волинь», громадської організації «Молоді регіони».

Генеральний партнер сезону підприємство «Кромберг і Шуберт», офіційний партнер ліги фірма «Алерт», партнери: Луцький інститут розвитку людини університету «Україна», піцерія «Соло», фото-центр «Фуджі».

Ігри ліги відбуваються за організаційної підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

В продажу залишились останні квитки, які можна замовити за номерами (093) 794 99 17 , (066) 435 67 88

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus