USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заїзд і тротуари до одного з дворів у Луцьку облаштують за понад 4 млн

6 Листопада 2020 22:23
У місті Луцьку запланували поточний ремонт заїзду та тротуарів до будинків №9, 9а на вулиці Конякіна.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 листопада. Аукціон розпочнеться 20 листопада.

Йдеться відразу про два тендери:

- на поточний ремонт заїзду до будинків №9, 9а на вулиці Конякіна, очікуваною вартістю 2,1 мільйона гривень;

- на поточний ремонт тротуарів уздовж будинків №9, 9а на вулиці Конякіна, очікуваною вартістю два мільйони гривень.

Ремонт заїзду включатиме розламування бетонного покриття, заміну бортових каменів, розробку ґрунту, планування площ, улаштування щебенево-піщаних основ, викладення бруківки.

Натомість ремонт тротуарів включатиме такі роботи, як розламування старого покриття екскаватором, вивіз сміття, улаштування нових бортових каменів, улаштування основ із щебенево-піщаної суміші та покриття з бруківки, укріплення площ біля бордюр, влаштування водовідводів та каналізаційного колодязя, облаштування пандусів, влаштування горизонтального майданчика біля вхідних дверей.

Усі роботи мають виконати до 31 грудня 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 7 Листопада 2020 08:39
4 млн гривень це тисяча мінімалок або триста середніх зарплат. Тобто щоб зробити заїзд до двох будинків, триста людей повинні працювати цілий місяць щоб виготовити матеріали, привезти, і покласти. Місяць!
Лучанка Показати IP 7 Листопада 2020 10:46
Ремонт дворів - золоте дно. Ось де корупція.
лучанка до Лучанка Показати IP 7 Листопада 2020 11:56
черга до цього двору дійшла? а хто там живе ? кожен двір захоче ремонт. А ОБСББ є там ? а власники машин не бажають скинутись? Ось в хімчистці "Чайка" шиномонтаж і ремонт машин, двір розбитий,а ці майстри теж захочуть бруківку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus