USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

«Заживемо»: проект Андрія Кравченка виграв головний приз на 1+1

19 Липня 2017 15:02
Як воно для хлопця з міста - прокидатися о шостій ранку, аби видоїти корову? А заодно й пострибати на величезній купі корму для худоби, навчитися вимовляти його назву, випустити курей, які, схоже, тільки про те й думають, аби дзьобнути в око?

Власний проект про українське село з навою «Заживемо» створив журналіст Інформаційного агентства Волинські Новини, ведучий проекту «Соромлюсь запитати» Андрій Кравченко.

Так, молодий та креативний хлопець, випускник Вищої Школи Media & Production викликав справжній фурор серед телевізійників-викладачів. За плечима в Андрія – інтерв’ю, робота в кадрі та декілька власних проектів. Та головне, його фінальна робота у медіа-школі отримала гран-прі – спеціальний приз.



Адрій Кравченко став спеціальним гостем сьогоднішнього випуску ранкової програми «Сніданок з 1+1»

Зі знімальною групою Андрій поїхав в українське село, знайшов родину, яка погодилась його прийняти, і прожив із нею добу. У селі він робить все, те що роблять господарі оселі - прокидається з ними о шостій ранку, їсть те, що вони їдять, вчиться доїти корову, випасати худобу, ловить курей. Хоч це для нього нелегко, адже хлопець не виріс в селі, не знає багато речей.

«Дуже важко. Думав, вона мене клюне в око», - пригадує Андрій, як ловив курку.

Однак таки зумів впоратися з такою роботою, принаймні, господарі належно оцінили його допомогу.

«Навчився доїти корову, дізнався, як називається корм для худоби – люцерна. Вони (господарі, ред) сказали, що я молодець, так тримати» - розповів Андрій Кравченко для ІА Волинські Новини.

Андрію Кравченку навіть довелося здавати молоко оптовим закупівельникам.

«Мене дуже здивувало те, що свіже, натуральне молоко – по 4 гривні літр. Молокозаводи забирають натуральне молоко за 4 гривні, а в магазинах ми купуємо не такий якісний продукт за 16 гривень».

Андрій Кравченко розповів ІА Волинські Новини про те, хто надихнув його на створення цього проекту.

«Ідея створити проект про життя українського села належить моєму другові, Андрію Медині, головному редактору інтернет-видання «БУГ», співавтору проектів «Голос народу» та «Заживемо».

Андрій Кравченко планує продовжувати знімати свій проект «Заживемо», аби показати проблеми села та змінити його на краще. Далі будуть інші села, інші проблеми, інші враження.

«Чекайте продовження – ми змінимо наше село на краще», - із натхненням ділиться хлопець своїми планами з ІА Волинські Новини.

Повна версія інтерв'ю з Андрієм Кравченком:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 20 Липня 2017 13:24
o ze tak duvo, xlopez z mista prozuv 1 doby v seli i zajmavsja povsjakdennum gospodarstvom.....!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus