USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Збірна України на останніх хвилинах овертайму вирвала перемогу в Швеції та вийшла в чвертьфінал Євро

30 Червня 2021 00:41
У драматичному матчі 1/8 фіналу Євро-2020 збірна України в додатковий до другого екстратайму час вирвала перемогу в збірної Швеції та вийшла до чвертьфіналу турніру, де зіграє з Англією.

У стартові десять хвилин жодна з команд не володіла перевагою, але м'яч більше тримали шведи. Проте перший небезпечний момент створили синьо-жовті: після ауту Ярмоленко прострілив на Яремчука, проте удар українського форварда потягнув Ольсен.

Шведи відповіли моментом Ісака: форвард намагався поцілити у кут воріт Бущана, проте пробив поруч зі стійкою. Відзначимо, що шведи все-таки виглядали активніше попереду, але гра поступово вирівнювалася. На 27 хвилині збірна України розіграла класну гольову комбінацію: Шапаренко перевів на правий фланг, де Караваєв відпасував на Ярмоленка, а той віддав розкішний пас шведою на Зінченка, який розстріляв ворота Швеції – 0:1.

Наприкінці першого тайму шведи рахунок зрівняли: Ларсон потужно пробив з 25 метрів, і м‘яч рикошетом від захисника залетів у кут воріт Бущана – 1:1.

На початку другого тайму за дві хвилини команди обмінялися вбивчими моментами: на 55 хвилині у стійку влучив Сидорчук, а через хвилини обвідним ударом в каркас поцілив Форсберг.

На 66 хвилині Бущан, викинувши руку, потягнув удар Кулусевскі, натомість українці вибігли в контратаку, яку ударом завершував Ярмоленко, але пробив у руки шведському воротарю. Згодом вчергове по воротах Бущана приклався Форсберг, але його удар прийняла поперечина.

Основний час завершився нічиєю (1:1), відтак команди вимушені були зіграти два екстратайми по 15 хвилин.

На 99 хвилині шведи залишилася в меншості: Даніельсон ледь не зламав ногу Бєсєдіну, тож арбітр продемонстрував йому червону картку.

А в додатковий до другого екстратайму час Довбик головою замкнув навіс Зінченка – 1:2.

Відтак в чвертьфіналі Україна зіграє зі збірною Англії.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 30 Червня 2021 06:45
Стадіон співає - путін - ..йло. Коментатор - з трибун українських вболівальників чути патріотичний спів.
? до Лучанин Показати IP 30 Червня 2021 08:41
Ой равильний ти наш! мабуть на піаніно граєш!
Анонім до Лучанин Показати IP 30 Червня 2021 08:46
Так, українці, патріотична нація
Лучанин до Лучанин Показати IP 30 Червня 2021 11:06
Якийсь здеградований патріотизм...
Небайдужий до Лучанин Показати IP 30 Червня 2021 11:29
Що твого куміра образили?
Правда Показати IP 30 Червня 2021 07:50
Ну і де ті "писаки",що сумнівались в стратегії Шевченка.Де ми,а де Австрія.І ми їдемо штурмувати Рим і "битись"з англійцями.Прикро з Беседіним,але це футбол.Удачі,козаки!
Вболівальник ФК "Вес Показати IP 30 Червня 2021 08:41
Мудре рішення з боку організаторів прийнято, щоб не пускати на європейського рівня змагання з футболу українських вболівальників та ще й із заздалегіть заготовленими гаслами і своїми викриками. В ЄС поєднувати спорт з політикою це ненормально, а в Україні фанатики якраз саме так і роблять, все починається з футболу, а закінчується - політикою.
Лучанин до Вболівальник ФК "Вес Показати IP 30 Червня 2021 11:16
Нащо ота брехня? Італія не пускає ні англічан ні українців. І вся справа в пандемії. Тому надіємося на українців, які живуть і працюють в Італії. Так що ще почуємо наш патріотичний спів
ав Показати IP 30 Червня 2021 18:54
ото ляпнув -як постолом у кашу чи як в бочку п.....в! аби щось написати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus