USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Збірна України не зуміла обіграти Ірландію у Лізі націй

14 Червня 2022 23:43
У третьому турі Ліги націй збірна України зіграла внічию зі збірною Ірландії. Українці пропустили у першому таймі, але на початку другої половини зустрічі зрівняли рахунок – 1:1.

Команди почали матч у спокійному темпі, не ставши нагнітати події на полі. Перший момент українці створили на 11 хвилині: Малиновський підхопив м’яч на підступах до карного майданчика та небезпечно пробив з лівої – Келлехер відбив. Ірландці відповіли ще небезпечніше: Перотт опинився без опіки на куті воротарського майданчика, замикаючи головою подачу Найта з лівого флангу, але у дальній кут воріт різника він не влучив.

Поступово темп матчу зростав. Миколенко отримав шанс забити на 22 хвилині – крайній захисник отримав передачу на хід з власної частини поля та увірвався до карного майданчика ірландців, де не зумів переграти Келлехера.

В середині першого тайму поле вимушений був покинути Малиновський, який отримав травму у зіткненні з суперником. Його замінив Мудрик.

Українці діяли доволі невпевнено та були не схожі на самих себе порівнюючи з попередніми матчами, програючи багато боротьби, і на 31 хвилині ця невпевненість трансформувалася у гол збірної Ірландії. Коллінс перехопив м’яч у центрі поля та, неначе на велосипеді, пройшов центральну зону збірної України, поціливши у кут воріт Різника – 0:1.

Синьо-жовті не лише не зреагували на пропущений гол, але могли пропустити ще один – Найт непогано пробивав з-за меж штрафного, але Різник парирував. Лише наприкінці тайму українці увімкнулися та намагалися створити бодай момент, аби зрівняти рахунок, проте цього зробити їм не вдалося.

По перерві українці одразу ж включилися та почали діяти значно агресивніше, і вже за дві хвилини вони зрівняли рахунок. Ярмоленко отримав м’яч на правому фланзі, обіграв захисника та прострілив на Довбика, який поцілив у пусті ворота – 1:1.

Упродовж другого тайму українці намагалися нагнітати на чужій половині поля, але реальних моментів для того, щоб вирватися вперед, не мали, тож матч завершився нічиєю.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus