USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ослаблена коронавірусом збірна України розгромно поступилася французам

8 Жовтня 2020 00:05
Пропустивши сім голів, збірна України відповіла одним, і в підсумку поступилася з рахунком 7:1 чинним чемпіонам світу - команді Франції. Відзначимо, що в збірній України через коронавірус були відсутні чотирнадцять футболістів.

Перед матчем

Перед матчами Ліги націй з Іспанію та Німеччиною українська команда вирішила зіграти товариський матч ще з однією топ-збірною – збірною Франції. Матч мав відбутися ще весною у рамках підготовки до Євро-2020. Однак пандемія коронавірусу підкоригувала футбольний календар, тож матч перенесли на осінь.

Але він знову опинився під загорозою зриву, а все через коронавірус в українській збірній. Проте проблеми в команді Шевченка почалися з новин про травму Зінченка та пошкодження в гравців «Динамо» – Буяльського і Супряги. Вже потім з‘явилася інформація про позитивні тести на коронавірус у Степаненка і Пятова. «Шахтар» вирішив повністю піти на самоізоляцію, тож ніхто з «гірників» не міг допомогти збірній України. Однак і на цьому проблеми не закінчилися – коронавірус виявили в двох голкіперів української команди Луніна і Паньківа.

Тренерський штаб екстрено довикликав нових футболістів, а в заявку на матч з французами включили навіть члена тренерського штабу – легендарного голкіпера Олександра Шовковського.

Проте навіть зі всіма здоровими футболістами Україна не була би фаворитом у матчі з чинними чемпіонами світу, а склад на гру від Шевченка було спрогнозувати вкрай важко. Шанс проявити себе могли отримати молоді гравці та футболісти, які мають небагато ігрового часу в збірній.

Матч

Вже на 5 хвилині Павар міг відкривати рахунок, але після навісу не влучив у рамку воріт Бущана. Відзначимо, що французи виглядали активніше в дебюті матчу.

А на 9 хвилині активність французів дала результат – Жиру пробивав головою після навісу, Бущан відбив, але прямісінько на Камавінга, який ударом через себе відправив м‘яч у сітку воріт. Згодом Марсьяль міг подвоїти рахунок, але його удар з гострого кута парирував Бущан.

На 24 хвилині Жиру збільшив перевагу Франції: нападник отримав м‘яч перед карним майданчиком та без особливого опору захисників обвідним ударом поцілив у кут воріт збірної України – 2:0.

Україна навіть не думала про атаку, натомість на 33 хвилині французи зробили рахунок розгромним - Ауар пробив з-за меж штрафного, а Бущан відбив прямісінько на голову Жиру, який оформив дубль – 3:0.

На 36 хвилині свій момент нарешті мала і українська збірна - Михайличенко навісив в район одинадцятиметрової точки на Малиновського, але хавбек з одного дотику пробив вище воріт Манданди.

Але тут же господарі відповіли голом. На 39 хвилині французи навісили з кутового, а Миколенко під тиском Жиру забив автогол – 4:0.

Через дві хвилини Малиновський класно бив зі штрафного, але на добиванні після сейву голкіпера ніхто з українців не зіграв.

Тож вже у першому таймі збірна України у свої ворота отримала чотири м‘ячі. Після перерви тренерські штаби команд провели по кілька замін. Так, в України замість Михайличенка вийшов Соболь, замість МиколенкаЧеберко, замість МалиновськогоЦиганков.

На 50 хвилині Ярмоленко міг скоротити відставання, але, вийшовши віч-на-віч під кутом, хавбек пробив у сітку із зовнішньої сторони, не віддавши на Циганкова, який був у вигіднішій позиції.

А через дві хвилини Циганков класним ударом з-за меж карного майданчика розмочив рахунок – 4:1. Через трохи Зубков міг забивати другий м’яч України, але влучив у штангу.

Відзначимо, що на початку другого тайму українці виглядали значно яскравіше, ніж у першому таймі. Але далі французи знову взялися за своє, наколотивши низку голів у ворота збірної України.

На 65 хвилині Толіссо після скидки Мбаппе обвідним ударом з-за меж карного майданчику зробив рахунок 5:1. А на 82 хвилині Мбаппе, обігравши Чеберка, забив шостий гол збірної Франції – 6:1. За хвилину до завершення основного часу Грізман забив сьомий гол, встановивши остаточний рахунок – 7:1.

Вже 10 жовтня збірна України зіграє з Німеччиною у Лізі націй.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Майнрид Показати IP 8 Жовтня 2020 06:43
Аяяй, позорніки . Всіх розігнати , а гроші віддати на лікування коронавірусу
Психопланетарій, Лип Показати IP 8 Жовтня 2020 09:17
Хр*новому танцюристу я*ця заважають, ось так і тут, аби щось написати і оправдати поразку. При чому тут хвороба "коронавірус". Бездарна збірна України з її фізруком А. Шевченко так і повинна програвати.
777 Показати IP 8 Жовтня 2020 11:24
отсутствие мозга у главного тренера.....
Зидан Показати IP 8 Жовтня 2020 13:19
Шева позорный тренер, игроки полние лош*ра, ни ума ни стремления, одна беготня, как будто вишли з погребу и ничего не видели

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus