USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Збірна України програла Польщі у товариському матчі

11 Листопада 2020 23:38
Пропустивши по голу в кожному з таймів, збірна України поступилася збірній Польщі у товариському матчі – 2:0

Перед офіційними іграми Ліги націй з Німеччиною та Швейцарією збірна Україна повинна була зіграти з Польщею. Матч мав відбутися ще весною в рамках підготовки до Євро-2020, однак через всім відому причину збірні грали сьогодні.

Андрій Шевченко знову не міг розраховувати на низку футболістів: якщо на минулі матчі через коронавірус не приїхали футболісти «Шахтаря», то цього разу до стану збірної не змогли з‘явитися гравці «Динамо».

На старті поєдинку поляки дещо більше володіли м‘ячем, але особливої ігрової переваги вони не мали. Перший момент у матчі створили українці – на 8 хвилині Зінченко підхопив м‘яч у центрі поля та класно пробив з 25 метрів, проте Скорупський парирував удар хавбека.

А на 11 хвилині арбітр вказав на точку в карному майданчику поляків – захисники збили Ярмоленка. До м‘яча підійшов сам Андрій, однак реалізувати одинадцятиметровий не зміг, влучивши у штангу.

Ближче до 15 хвилини українці забрали м‘яч під свій контроль та заграли впевненіше. Здалеку знову бив Зінченко, а Яремчук пробивав вже з меж карного майданчику, проте в обох момент Скорупський вдало зіграв у рамці воріт.

Вже невдовзі Польща почала діяти активніше, зокрема Лунін вимушений був тягнути удар Плахети.

На 38 хвилині українці класно вибігали в контратаку, але в фінальній її стадії Яремчук завдав слабкого удару після пасу Зінченка.

А на 40 хвилині Лунін припустився просто неймовірної помилки – голкіпер вибіг на допомогу захисникам, залишивши ворота, однак невдало влучив по м‘ячу, який підхопили поляки, а Пьонтек злалеку поцілив у пусті ворота – 1:0.

По перерві тренери обох збірних провели заміни, зокрема в українців замість Яремчука з’явився Мораес, Марлос замінив Ярмоленка, а ЦиганковЗубкова.

Українці більше контролювали м’яч на початку другого тайму, і цей контроль вилився в моменти. Спочатку обвідного удару завдавав Марлос, але не влучив у кут воріт, а невдовзі класно під перекладину бив Циганков – Скорупський зробив сейв.

Проте на 62 хвилині після стандарту забив Модер, який вдало зіграв на добиванні – 2:0.

На 76 хвилині один гол міг відквитати Циганков, але він не влучив у дальній кут після пасу Марлоса.

Тож в підсумку Польща святкувала впевнену перемогу в товариській грі – 2:0. А збірна України наступний матч зіграє 14 листопада проти Німеччини у рамках Ліги націй.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Вакарчук Показати IP 12 Листопада 2020 10:02
А хіба хтось ще сумнівався, що українці програють. Наша футбольна збірна, може тільки перемогти збірну Молдавії та можливо збірну Білорусії, якщо білоруси ще їм дозволять це зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus