USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Збірна України перемогла Словаччину в товариському матчі

10 Листопада 2017 22:24
Збірна України обіграла збірну Словаччини в товариському поєдинку на "Арені Львів" з рахунком 2:1, повідомляє Футбол 24.

У складі збірної України голами відзначилися Ярмоленко та Коноплянка, за словаків забив Штетіна.

Україна пропустила швидкий гол на 10 хвилині – помилки припустився Андрій П'ятов. Голкіпер не впорався з ударом Гамшіка, який головою замикав навіс зі стандарту. Цим скористався Штетіна, з метра добивши м'яч у сітку. Після цього епізоду господарі не знітилися, а все одно йшли вперед і створювали моменти біля чужих воріт.

Активними були Ярмоленко з Коноплянкою, непогано підігрував Марлос, шукав зустрічей з м'ячем і дебютант національної збірної Коломоєць. Українці солідно тиснули на володіння Дубравки, що вилилося у забитий гол під завісу першого тайму. Марлос на чужій половині поля запресингував Штетіну, відібрав у нього м'яч і викотив снаряд під удар Ярмоленку – Андрій не схибив.

По перерві "синьо-жовті" продовжили атакувати та дуже швидко вийшли вперед. Соболь у центрі поля відпасував на Коноплянку, а Євген протягнув "круглого" до словацьких воріт і вразив дальній кут.

Повівши у рахунку, збірна України дещо заспокоїлася, натомість гості інтенсивніше пішли вперед. В одному з епізодів після дальнього удару підопічних Шевченка врятувала лише поперечина.

До фінального свистка ініціативою володіла Словаччина, але Україна зуміла відзахищатися та зберегти перемогу в товариському матчі із західним сусідом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus