USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Збірна України поступилася Німеччині у Лізі націй

14 Листопада 2020 23:41
У п‘ятому турі елітного дивізіону Ліги націй збірна України на виїзді поступилася збірній Німеччини – 3:1.

Перед цим поєдинком в України низка основних футболістів здали позитивні тести на коронавірус, зокрема Ярмоленко, Циганков, Сидорчук та Коваленко.

На старті матчу німці одразу ж затиснули збірну України на власній частині поля. Оговтавшись від стартового тиску, українці провели кілька атак, одна з яких виявилася результативною.

На 11 хвилині Яремчук потужним ударом з меж карного майданчика замкнув пас Зубкова, який в падінні віддавав на нападника – 0:1.

Проте на 23 хвилині Німеччина зрівняла рахунок – Сане протягнув м‘яч з центру поля обіграв Матвієнка та прицільно пробив у кут – 1:1.

А через 10 хвилин господарі вийшли вперед – Горецка прийняв м‘яч у штрафному та прострілив на Вернера, який головою поцілив у пусті ворота – 2:1.

На 52 хвилині збірна України могла зрівняти рахунок – Зінченко бив по воротах, а від захисника м‘яч зрикошетив в стійку.

На 64 хвилині Вернер збільшив перевагу німців, замкнувши простріл Гінтера – 3:1.

На 75 хвилині Україна мала шанс зрівняти рахунок, але Марлос класним обвідним ударом влучив у стійку. В підсумку поєдинок закінчився перемогою Німеччини – 3:1.

17 листопада збірна України зіграє заключний матч в групі зі збірною Швейцарії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Павлик Морозов Показати IP 15 Листопада 2020 08:45
А хіба хтось у цьому сумнівався? Пора вже і Андрію Шевченку переходити у народне господарство: кури, гуси, індики і займатись вихованням своїх дітей. Ресурс вичерпаний, з нього вже такий головний тренер української збірної, як з мене космонавт.
Спостерігач до Павлик Морозов Показати IP 15 Листопада 2020 14:00
Він ще вишивати вміє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus