USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Збірну України відправили на карантин: матч зі Швейцарією скасували

17 Листопада 2020 16:13
Матч Ліги націй Швейцарія – Україна близький до зриву після того, як головний лікар швейцарського кантону Люцерн, де мала відбутися гра, відправив гравців української збірної на карантин після трьох нових випадків коронавірусу в команді гостей.

Як повідомляє Новое время з посиланням на офіційний акаунт збірної господарів в Twitter, тепер рішення про можливе проведення поєдинку залишається за Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА), яка ще веде переговори з органами охорони здоров’я Люцерна.

За інформацією Blick, українська сторона робить все, щоб поєдинок відбувся – аж до того, щоб залучити молодіжну збірну у віці до 21 або 20 років. В такому випадку матч може відбутися завтра, 18 листопада.

Як зазначає Football.ua, УЄФА офіційно повідомив Українську асоціацію футболу про неможливість проведення поєдинку сьогодні, 17 листопада.

«У зв’язку з компетентним рішенням департаменту охорони здоров’я кантону Люцерн перевести на карантин всю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія – Україна не може відбутися», – йдеться на сайті.

Пресслужба УАФ зазначає, що і УЄФА, і Швейцарська асоціація футболу готові до проведення поєдинку, проте заборона місцевої влади перекреслює всі надії футбольних організацій провести гру.

Таким чином, рішення про подальшу долю матчу буде приймати УЄФА.

Як повідомлялося раніше, у трьох футболістів збірної України Руслана Малиновського, Сергія Кривцова і Жуніора Мораеса виявили COVID-19.

Раніше півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков, Сергій Сидорчук та Віктор Коваленко отримали позитивні тести на коронавірус і покинули національну команду.

Після цього COVID-19 виявили ще в трьох гравців гостей: захисника Едуарда Соболя, півзахисника Євгена Макаренка і воротаря Дмитра Різника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus