USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Збудували укриття: дитсадок Нововолинська відновлює роботу

29 Серпня 2023 15:54
Нововолинський дитячий садок № 2 з першого вересня відновлює роботу. У дошкільному закладі збудували укриття коштом платників податків громади. Робота та матеріали обійшлися у 300 тис грн.

Про це повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус, який разом з депутатами міської ради Миколою Лукашуком та Юрієм Фіцом оглянув готовність укриття.

На сьогодні заклад прийняв понад 100 заяв на відвідування. Формують шість вікових груп.

Читати ще: 47 мільйонів на шкільні укриття: у чотирьох навчальних закладах Волині облаштовують сховища

«Щиро вдячний усім, хто допомагав та підтримував ініціативу відновити роботу закладу. Адже попри війну, наші діти повинні розвиватися, комунікувати, здобувати знання. І наше завдання створити безпечні умови для щасливого дитинства», – наголосив Борис Карпус.
Як повідомлялося, управління освіти Нововолинської міськради оголосило тендер на послуги з поточного ремонту харчоблоку Нововолинського закладу дошкільної освіти №6. Вартість робіт оцінили у 600 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 31 Серпня 2023 09:23
Скільки було обіцянок збільшити кількість місця у садках,а по факту садки не повернули, і готовий рік простояв без дітей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus